FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV GSP FRF încearcă MAREA LOVITURĂ! Gazeta a aflat care este primul nume pe lista lui Burleanu! A bătut-o pe Steaua în 2011!

Huub Stevens, foto: reuters
Huub Stevens, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:34

Ziarul Gazeta Sporturilor de luni publică, în exclusivitate, numele antrenorului cu care Răzvan Burleanu poartă negocierea finală pentru postul de selecționer al României!

Este vorba de Huub Stevens, olandezul în vârstă de 62 de ani care corespunde criteriilor pe care șefii federaţiei le-au anunţat săptămâna trecută: să aibă experienţă mare, să fi fost în top în ultimul deceniu și să aibă trofee în palmares.

  • ÎN PROPORŢIE DE 95%, olandezul va fi selecţionerul României!
  • Huub anunțase în luna martie că se retrage, din cauza unor
    probleme de sănătate, însă a fost convins de șefii federației să-i conducă pe “tricolori” în preliminariile CM 2018!
  • Stevens a activat mai bine de 10 ani în Bundesliga și are și trofee. Bifează cu brio și acest capitol: a pregătit mai multe formaţii în Olanda, Austria, Germania și Grecia și a câștigat peste tot, cu excepţia Greciei, trofee. Inclusiv un trofeu european, Cupa UEFA, acum aproape 20 de ani;
  • Singura dată când Huub s-a aflat faţă în faţă cu o echipă din România a fost în toamna lui 2011. În grupele Europa League,
    Schalke și Steaua au făcut parte din aceeași serie. În tur, olandezul încă nu o preluase pe Schalke, iar meciul, care s-a jucat la Cluj, s-a terminat 0-0, cu Levi “principal” al roș-albaștrilor. La retur, Stevens a luat loc pe banca nemţilor și Ilie Stan pe cea a Stelei. A câștigat Schalke cu 2-1, unul dintre goluri fiind marcat de marele Raul.

Dar Burleanu mai are o pistă! O afli numai în ediția print, cumpărând ziarul de la chioșcuri sau downloadându-l de pe platforma Gazeta Digitală!

Alte articole EXCLUSIV PRINT

// Cere rezilierea pentru discriminare! Un jucător caută să rupă contractul cu Steaua, motivând atitudinea lui Becali!
// Cele mai tari cote: află care sunt evenimentele sportive pe care poți miza luni!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
timm
timm  •  05 Iulie 2016, 19:45
Postat de sooos1ck pe 04 Iulie 2016, 11:48

Oricine vine, nu o sa faca treaba, pentru ca nu avem jucatori, jucatorii nostri sunt de nivel slab spre mediu si oricum o sa apara contestatari ca antrenorul face jocurile Stelei si a lui Gigi Becali...nu avem nici jucatori, nici atmosfera profesionista, cum vreti sa mergeti la mondiale, cu wild card?!

Crezi ca Islanda are jucatori mai buni ca noi? Au arie de selectie mai mare? Daca era Iordanescu antrenorul lor, crezi ca Islanda mai ajungea in Franta?

898756456920785
Dor Elf  •  04 Iulie 2016, 20:08

NATIONALA • ROMÂNIA EXCLUSIV GSP FRF încearcă MAREA LOVITURĂ! Gazeta a aflat care este primul nume pe lista lui Burleanu! A bătut-o pe Steaua în 2011! NU REZISTATI ***..daca nu ziceti voi ceva legat de fcsb nu puteti dormi..ASTA ERA CRITERIU..sa se lipeasca cumva si fcsb IN ORICE STIRE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  04 Iulie 2016, 12:15

Va rog din suflet, nu il aduceti pe Stevens!e un nimic,a cistigat Cupa UEFA cu Shalke acum 20 de ani,dar era altfel,si avea un lot nemaipomenit.astazi e banane.e mai rau ca Iordanescu,miriie tot timpul,pedepseste jucatorii fara motiv, injura si jigneste rau de tot,inclusiv in conferintele de presa, e un dictator si un tiran, care nu stie altceva decit sa tipe,si in ultimii 10 ani,cel putin in Bundesliga,a antrenat numai echipe amenintata de retrogradare, reusind uneori.de altfel porecla lui in Bundesliga,este Pompierul. Nu il aduceti,e cea mai proasta alegere, intrebati-l pe Maxim.cu el nu ne vom califica niciodata,si pun pariu,ca nici jucatorii nu vor mai veni la convocari.e *** rau de tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close