FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 26 MARTIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

EXCLUSIV Interviu incendiar cu Ionel Ganea! Acuze grave: "Știu ce urmărește Burleanu" + cum se făceau șprițurile la națională

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2017 11:15

Ionel Ganea a oferit un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor. Fostul atacant îl bagă în priză pe starul lui Anderlecht. Trimite mesaje dure către Alibec și Burleanu. Bonus: cum se făceau spriţurile la "naţională".

 Fostul atacant a vorbit fără menajamente cu Gazeta Sporturilor despre meciul de mâine seară.

- Cine ar putea străluci duminică?
- Sper ca Stanciu. Are calităţi bune, dar parcă tot evită să se impună. Ar trebui să ia taurul de coarne, şi la "naţională", şi la Anderlecht, gata, e musai să fie om care să tragă echipa după el!

- E mai bine că se joacă la Cluj decât în Bucureşti?
- Cred că e o strategie a preşedintelui Burleanu, mai ales că se apropie campania. Urmăreşte el ceva de a mutat meciul acolo. Mai face o întrunire cu oamenii din Ardeal, le mai oferă câte o diurnă.

- Tot nu v-a convins?
- Eu rămân la părerea că Răzvan Burleanu nu se pricepe la meseria pe care o are acum. Şi după atâţia ani în fruntea FRF, n-a făcut absolut nimic pentru fotbalul românesc. L-aş întreba ce a făcut el? Să nu mai arunce pe alţii. El putea să mişte ceva, chiar cu riscul de a nemulţumi pe alţii, dar să lase şi el o chestie, ceva pozitiv, în urma lui. Liga a doua a distrus-o, liga a treia nu mai e, iar prima divizie e cu semnul întrebării. O să spună că nu e treaba lui, dar care e treaba lui?! Dacă se reduc banii din drepturile de televizare, la revedere şi Liga 1.

- Cu cine aţi juca în ofensivă?
- Keşeru e foarte bun şi trebuie folosit. Cred că şi Alibec ar trebui forţat. Important e ca Denis să fie capacitat pe meci, nu pe a se certa cu arbitrul sau mai ştiu eu cu cine. Să dea mai puţin din mâini!

- Ce părere aveţi de scandalul celor 4 dinamovişti prinşi cu băutura la "naţionala" de tineret?
- Pe vremea mea, aveam o zi liberă când veneam la "naţională", de obicei luni seară. Sâmbăta era meciul. Eu nu consumam alcool, dar mai erau care băgau un şpriţ, se mai bea. Dar numai atunci. Şi dacă se şpriţuia, nu se afla! Erau băieţi deştepţi, care o făceau pe burtă, ca peştele. Iar în avion niciodată nu se consuma alcool înainte de meci. Ocazional, după, la întoarcere. Era respectul nostru, de fotbalişti, faţă de antrenor.

Citește întreg interviul cu Ionel Ganea în ediția tipărită sau în cea digitală a Gazetei Sporturilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
spinoza
spinoza  •  25 Martie 2017, 17:20

Mai lasati-l *** pe *** asta! Nu vedeti ce comportament *** are?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

662552487252351
Ioan Craciun  •  25 Martie 2017, 15:06

Ce reporter i-a luat interviu lui Ganea si nu i-a spus ca meciul cu Danemarca se tine la Cluj fiindca terenul de la Bucuresti este suspendat? Cum e turcul e si pistolul ...

iosif_vs
iosif_vs  •  25 Martie 2017, 14:51

Azi e festivalul ciorbelor in Bucuresti. Nu v-a amenajat neagoita un stand la intrarea in stefancelmare?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează