FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ROMÂNIA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Jucăm ofensiv » Avem echipa pe care Piţurcă o pregăteşte pentru Grecia! Surpriză mare la mijloc

Articol de - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 18:57

Victor Piţurcă pregăteşte o echipă ofensivă pentru partida tur cu Grecia, de mîine seară, 21:45, România TV şi liveTEXT pe GSP.ro

Selecţionerul a renunţat la Torje şi a optat pentru o linie de 3 mijlocaşi ofensivi formată din Nicoliţă, Maxim şi Tănase. Marica va juca vîrf, iar Bogdan Stancu şi Cociş rămîn variante de rezervă.

Deşi n-a avut evoluţii foarte bune la naţională, Alexandru Maxim, cel mai în formă stranier român, primeşte credit de la Piţurcă pentru partida tur cu elenii lui Fernando Santos.

Cum era de aşteptat, în lipsa lui Chiricheş şi Pintilii, accidentaţi, vor intra din start Gardoş şi Costin Lazăr. Tătăruşanu a fost recuperat la timp, s-a antrenat şi azi şi îşi va lua locul între buturi.

Echipa de start:

Tătăruşanu - Măţel, D. Goian, Gardoş, Raţ - Bourceanu, C. Lazăr - B. Nicoliţă, Al. Maxim, Cr. Tănase - Marica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (237)
burzescu
burzescu  •  15 Noiembrie 2013, 14:58

Tactica e simpla, daca Piturca i-a bagat pe astia la mijlocul terenului - vrea sa provoace multe faulturi. Cateva galbene luate de greci si meciul de-acasa il vom juca cu rezervele lor. Nu cred ca o sa jucam ofensiv de loc, vom juca la cat mai multe faulturi ale grecilor.

xhrz
xhrz  •  15 Noiembrie 2013, 12:33
Postat de calinescupoliiasi pe 15 Noiembrie 2013, 09:38

alt expert... si ma rog ce-l recomanda pe Pantilimon sa joace titular? faptul ca e cel mai inalt jucator din Premier League? ... de cand nu a mai jucat pantilimon in 2 meciuri consecutive? de fapt, de cand nu a mai jucat pantilimon 10 minute oficiale?

Pantilimon a fost titular în ultimele meciuri ale lui Manchester City, mai exact cu Newcastle, Norwich, CSKA Moscova şi Sunderland.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  15 Noiembrie 2013, 09:38
Postat de lolica123 pe 15 Noiembrie 2013, 08:48

Bai cred ca este cam cea mai buna garnitura a noastra... poate mergea un pantilimon in locul lui tata... dar sa speram ca e bine!

alt expert... si ma rog ce-l recomanda pe Pantilimon sa joace titular? faptul ca e cel mai inalt jucator din Premier League? ... de cand nu a mai jucat pantilimon in 2 meciuri consecutive? de fapt, de cand nu a mai jucat pantilimon 10 minute oficiale?

Vezi toate comentariile (237)
Comentează