FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

EXCLUSIV Omul care a dus ultima victorie a României la un turneu final a analizat lotul lui Iordănescu: "Este grav"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2016 16:16

Ionel Ganea, autorul golului ultimei victorii la un turneu final, 3-2 cu Anglia la EURO 2000, a analizat atacanții din lotul României pentru turneul final din Franța.

Într-un interviu exclusiv acordat Gazetei Sporturilor, antrenorul de 42 de ani a spus că vârfurile convocate de Iordănescu au probleme la jocul aerian și este un dezavantaj pentru România.

"Nu avem atacanţi foarte puternici, ceea ce reprezintă un dezavantaj. Doar Alibec s-ar putea lupta cu uriaşii. Şi, mai grav, e că nu avem atacanţi cu joc bun de cap.

Nu se poate compara nivelul de acum cu cel de atunci.  Eram mulţi fotbalişti care evoluam la echipe de top, titulari, nu ca acum, unii prin ligile secunde sau prin ţările arabe. Suntem pe o pantă descendentă şi de vină este şi sistemul competiţional de la noi", a spus Ganea pentru Gazeta Sporturilor.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în varianta digitală AICI și vezi cum îi caracterizează Ganea pe atacanții din lotul României.

Alte subiecte exclusiv print:

✓ Șoc la Steaua! Își pierde unul dintre cei mai importanți oameni?

✓ Cei care aprind apa Canotorii lotului României vor să devină eroi la Rio, la Olimpiadă

✓ Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează