FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

EXCLUSIV Singurul dinamovist convocat la EURO, reacţionează după convocare: "Am avut emoţii! Aşa poţi vedea cu adevărat la ce nivel eşti"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilo
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilo

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 21:25

Contactat de GSP, fundaşul stânga al lui Dinamo, Steliano Filip, a oferit o declaraţie în exclusivitate despre convocarea la EURO.

"Acum, după ce am aflat oficial că merg la Campionatul European, pot spune că m-am relaxat psihic. Recunosc că am avut emoţii. Am tras tare tot anul cu gândul la EURO. Mă bucur foarte mult că domnul Iordănescu a văzut asta şi mi-a dat încredere.

De-abia aştept să jucăm cu Franţa, pentru că doar aşa poţi vedea cu adevărat la ce nivel eşti. În meciuri oficiale, cu cele mai mari echipe ale lumii", a declarat Steliano Filip pentru GSP.

Anghel Iordănescu a anunţat componenţa lotului cu care România se va prezenta al EURO 2016, iar dintre cei 28 de jucători care au participat în cantonamentul din Italia, Ivan, Hora, Ropotan, Toşca şi Maxim nu fac parte din lotul pentru European (detalii AICI). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  01 Iunie 2016, 10:38

am vazut la ce nivel esti ! vei fi rezerva lui Rat !

romelo777
romelo777  •  31 Mai 2016, 23:21

filip nu te umfla prea tare!esti lat!iti spune asta un dinamovist!ia un sac de seminte si o sticla de cola!o sa ai un loc bun de privit meciurile!esti norocos!

chromophobia
chromophobia  •  31 Mai 2016, 23:13

Filip Steliano trebuie sa fie la lupte libere,la capatani si figuri la Jocurile Olimpice in locul celor ce au liat Meldonium,nu la.nationala

Vezi toate comentariile (4)
Comentează