FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE, 29 MARTIE, 19:00, TVR 1

EXCLUSIV Ştim echipa de start pe care Anghel Iordănescu o va folosi cu Insulele Feroe » Surpriza de la mijlocul terenului

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 14:57

Anghel Iordănescu este aproape sigur de echipa pe care o va trimite din primul minut în meciul cu Insulele Feroe, care va fi duminică, de la ora 19:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Sursele GSP.RO susţin că selecţionerul va începe la mijlocul terenului cu Nistor şi Pintilii, ambii jucători la Pandurii Tîrgu Jiu.

Interesant este că şi Răzvan Raţ va fi introdus din primul minut, deşi era incert pentru acest meci. Fundaşul stînga s-a antrenat cu mingea ieri, iar pînă la ora meciului va fi apt 100%.

Singura incertitudine pe care o are selecţionerul este legată de mijlocaşul din spatele vîrfului. "Tata Puiu" oscilează între Claudiu Bumba şi Lucian Sînmărtean.

Echipa de start a României:

Pantilimon - Papp, Chiricheş, Gardoş, Raţ - Nistor, Pintilii - Maxim, Bumba/Sînmărtean, Tănase - Keşeru

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (97)
plischi
plischi  •  28 Martie 2015, 16:16

tot cu pintilica? de ce nu si bourceanu?

justinc
justinc  •  28 Martie 2015, 07:50

Semi-amatori care au batut Grecia la ea acasa, mda...

benise
benise  •  28 Martie 2015, 06:58

M-am liniști, mi-a fost frica ca nu o sa joace Nistor. Acum dacă o sa joace și Bumba în locul lui Sanmartean victoria este garantata.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează