FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUCESCU LA RAPID

EXCLUSIV Tamaş, Lupescu şi Lucescu nu mai zboară către America de Sud

Discuţii între Lucescu, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu, purtate la antrenamentul de sîmbătă al echipei naţionale
Discuţii între Lucescu, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu, purtate la antrenamentul de sîmbătă al echipei naţionale

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 13:48

UPDATE 13:20 // Gabi Tamaş nu a zburat, sîmbătă, alături de restul tricolorilor, dar federalii dădeau ca sigură plecarea sa către Brazilia în cursul zilei de azi, alături de Ionuţ Lupescu şi de, sperau cei din conducerea FRF, Răzvan Lucescu. Cum selecţionerul demisionar nu a fost de acord cu propunerea lui Mircea Sandu de a apela la o soluţie de compromis, iar Tamaş a refuzat să mai plece spre America de Sud, directorul general Ionuţ Lupescu s-a răzgîndit şi el. A decis să rămînă în România, mai ales că sînt probleme legate de sănătatea tatălui său, Culae Lupescu.

Pînă să fie clar că merge la Rapid, Răzvan Lucescu a întors pe toate feţele propunerea giuleştenilor. Pe care iiniţial a acceptat-o, dar au fost multe momente în care a vrut să renunţe la contractul oferit. Încîntat că Rapid i-a luat apărarea după ce Mircea Sandu l-a făcut praf, iar după renunţarea la Şumudică i-a oferit postul de "principal", Lucescu junior a fost convins sută la sută să revină în Giuleşti abia după ce doi dintre jucători l-au impresionat prin atitudine.

Deac şi Surdu l-au făcut să cedeze total
Faptul că Deac a preferat să renunţe la 100.000 de euro în plus, pe care i-ar fi putut primi de la CFR, doar ca să lucreze cu Răzvan la Rapid, iar Surdu a ales Giuleştiul tot pentru Lucescu deşi avea oferte mult mai bănoase, antrenorul s-a decis. Abia atunci i-a confirmat lui George Copos că dacă lucrurile stau cum au discutat în privinţa lotului şi a siguranţei financiare la echipă, atunci el va conduce Rapidul în următorul campionat.

Giuleştenii i-au transferat pînă acum pe Oros, Apostol, Deac, Alexa şi Surdu şi îi mai au în vizor pe Teixeira, de la Braşov, plus un fundaş central pentru că sînt şanse ca Marius Constantin să plece şi el din Grant.

Surpriza vine însă de la Casa Fotbalului, de unde Mircea Sandu continuă să facă presiuni pentru ca Lucescu să meargă în America de Sud. Şi Marica a afirmat sîmbătă, la plecarea spre Frankfurt, că "noi îl aşteptăm şi pe Răzvan şi zboare mîine spre Brazilia", dar lumea era convinsă că o spune doar de complezenţă.

Pentru că nu găseşte nici o variantă la îndemînă, iar venirea lui Hagi la naţională are, culmea, extrem de mulţi contestatari în rîndul suporterilor, l-au determinat pe Naşu' să caute să cîştige timp. Iar răgazul ar putea fi dat de zborul lui Răzvan spre America de Sud.

Preşedintele FRF încă speră că pe 2 septembrie, pe banca echipei naţionale să se afle tot Lucescu la partida România-Franţa, meci care s-ar disputa pe noua Naţional Arena. Asta chiar dacă, sîmbătă, frf.ro vorbea într-un comunicat despre "o despărţire amiabilă, civilizată şi fără vreo urmă de conflict, preşedintele FRF i-a mulţumit lui Răzvan Lucescu pentru întreaga activitate depusă ca selecţioner. Acest fapt îl face public şi prin intermediul prezentului Comunicat, urându-i succes acolo unde va munci în continuare... ".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  06 Iunie 2011, 12:09

Sa-i puna direct pe fratii Becali sa antreneze nationala, ar face-o si gratis. Ce sa-l mai plateasca si pe Hagi. Mizeria adusa de machedoni in fotbal a pus capac la tot. Nu era mediu pt. domnisoare dar nici mahalaua de acum. Suporterii il contesteaza pe Gica? Suporterii vor fotbal. Barcelona e o echipa din Europa, nu de pe alta planeta si Nasu il aduce pe Hagi selectioner. Bataie de joc. Sandule sa nu dea D-zeu sa existe o judecata de apoi!

dreamer123
dreamer123  •  05 Iunie 2011, 16:48

MIRCEA SANDU PLEACA ! Daca la nationala vine Hagi, ne bate si Malta in meci amical/oficial. Chiar nu isi mai aminteste nimeni dezastrul de la baraj ? Slovenia ? Marele antrenor Hagi ? Sa fim seriosi, orice alta meserie sa si caute, numai antrenor, NU !

raducallin
raducallin  •  05 Iunie 2011, 16:26

sa-l ia si pe teixeira,eventual si pe niculae de la brasov...ar fi mai bun decat zgarie branza de copos

Vezi toate comentariile (15)
Comentează