FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ROMÂNIA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fanii României au tot mai multe probleme în Grecia: "Federaţia trebuie să facă ceva!"

Articol de - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 20:38

Tricolorii au fost aşteptaţi la aeroportul din Atena de aproximativ 30 de oameni, care s-au făcut bine auziţi.

Aceştia sînt extrem de încrezători în şansele echipei lui Piţurcă de a merge la Mondiale şi chiar au dat un pronostic: "Facem 1-1 aici şi 0-0 la Bucureşti".

Touşi, fanii sînt nemulţumiţi de felul în care s-au distribuit biletele rezervate românilor pe "Karaiskakis".

"A fost o bătaie de joc. Au dispărut de pe site în doar 9 minute. La scurt timp au apărut pe diferite site-uri, la preţuri de 5-6 ori mai mari.

Chiar am vorbit cu un băiat care vindea biletele şi mi-a zis că are pe cineva în Federaţie şi are vreo 50 de bilete la suprapreţ.

Sînt mulţi români care au fost nevoiţi să îşi ia bilete în zonele grecilor şi va trebui să ne abţinem dacă va marca România", a povestit unul dintre suporteri pentru GSP.ro.

Marea temere a Românilor care şi-au cumpărat bilete prin filiera grecească e aceea că ar putea să nu fie lăsaţi să intre pe stadion, pentru că la intrarea pe "Karaiskakis" vor fi nevoiţi să prezinte buletinul.

Fanii cer Federaţiei Române de Fotbal să poarte un dialog cu cea greacă pentru ca, în mod excepţional, românii care şi-au luat bilete în zonele grecilor să fie lăsaţi în sectorul rezervat fanilor tricolorilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vladutz13
vladutz13  •  14 Noiembrie 2013, 10:53
Postat de cainerrosu pe 13 Noiembrie 2013, 21:23

PCH-UL merge la ATENA ! Nordul si Sudul de la Steaua unde sunt ?

Poate nu au pile acolo la federatie ca sa ia sute de bilete direct???

scorpi123
scorpi123  •  14 Noiembrie 2013, 04:52
Postat de ave_biancorossi pe 13 Noiembrie 2013, 21:24

intr-adevar, am vb acum pe mess cu un prieten din thesaloniki si el mi-a spus ca, in afara celor 1700 de suporteri care vin in mod organizat, alte sute de suporteri romani, poate peste 1000 si-au achizionat bilete din grecia, in mod individual sau pe grupulete mici. asta e cu totul altceva. m-am si contrazis cu el, mi se pare cam exagerat ca ar fi peste 1000 care si-au luat individual bilete, nu prin intermediul FRF. dar, nu e exclus.

de ce ti se pare exagerat? sunt o multime de romani in grecia...

imperator1...
imperator1...  •  13 Noiembrie 2013, 21:40

Respect pentru suporterii nationalei si acum nu ma intereseaza cu ce club tin.!!! Acestia sint suporterii adevarati a Romaniei nu postacii care injura aici.!!! Avem o nationala de cacao dar pentru ei tricolorul conteaza...adevarati patrioti. Stiu ca o sa primesc acum injuraturi la greu pentru morala care o tin...dar atita vreme cit suporterii Stelei injura din orice aici nu mai am bunul simt. In ultimele zile am aruncat cu cacao numai in Steaua si suporterii ei...dar stiu ca nu pot baga in aceeiasi oala pe toti. Are si Dinamo gunoaiele lor aici dar nu intrec fanii Stelisti. Atita vreme cit nu exzista dialog si bun simt aici mai bine ma cert cu toata lumea. HAI ROMANIA...HAI ROMANIA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close