FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FEROE, 29 MARTIE, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fără lideri » Căpitanul României s-a accidentat şi va rata meciul cu Feroe, "vicele" e şi el incert

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 12:18

Veştile rele continuă pentru Anghel Iordănescu înaintea meciului cu Insulele Feroe, contînd pentru preliminariile Euro 2016. După ce Răzvan Raţ s-a accidentat şi este incert pentru confruntarea de la sfîrşitul lunii, Ciprian Marica a anunţat astăzi că nu va putea evolua pentru ”naţională”.
Vîrful de la Konyaspor a dezvăluit pe facebook că s-a accidentat la antrenamentele echipei de club şi va rata convocarea pentru meciul cu Feroe. Marica a evoluat în aceste preliminarii doar în prima partidă cu Grecia, scor 1-0, cînd a şi marcat. În locul său, Anghel Iordănescu se va baza pe unul dintre Claudiu Keşeru, Florin Andone sau Raul Rusescu.

Răzvan Raţ s-a accidentat şi el în timpul ultimului meci al lui PAOK Salonic, 1-0 cu Ergotelis, şi e incert pentru meciul cu Feroe. Citeşte aici mai multe amănunte!

Meciul dintre România şi Feroe va avea loc pe 29 martie, de la ora 19:00, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament
1. România 6-1 10p
2. Irlanda de Nord 6-3 9p
3. Ungaria 4-3 7p
4. Finlanda 4-5 4p
5. Feroe 2-6 3p
6. Grecia 1-5 1p
Etapa următoare (29 martie): Irlanda de Nord - Finlanda, România - Feroe, Ungaria - Grecia

Iată mesajul postat de Ciprian Marica:
”Îmi este foarte dor de echipa naţională! Mi-e dor de băieţi, de suporteri, de tot ce înseamnă atmosfera din preajma unui meci! Chiar şi de zilele lungi de cantonament de la Mogoşoaia!

Din păcate nu pot onora această convocare, pentru jocul cu Insulele Feroe! Viaţa de fotbalist nu e deloc uşoară, am suferit o accidentare la genunchi la un antrenament şi acum fac din nou tratament la clinica din Germania! Voi fi însă cu toată fiinţa mea alături de echipă!

Regret că lipsesc şi fiindcă meciul este unul de maximă importanţă! Am ajuns sus, dar ca sa rămînem acolo trebuie să trecem şi de acest hop! Să nu uităm că această echipă a cîştigat în Grecia. Să nu-i luăm de sus, să nu aşteptăm o ploaie de goluri, punctele vitale pentru noi se obţin cu un gol diferenţă!

Băieţii au nevoie de sprijinul vostru, dragi prieteni! De încurajările voastre, de susţinerea voastră pînă la capăt! De rabdă, nu trebuie să ne aruncăm orbeşte peste un adversar doar pentru ca în trecutul îndepărtat se punea doar problema golaverajului cu Feroe! Am muncit mult să ajungem aici şi trebuie să cîştigăm punct după punct pentru a ne oferi o calificare! Sper să se audă încurajările mele strigate din îndepărtata Germanie: HAI ROMÂNIA!!!

P. S. Go, Eagles, go Konyaspor!

P. P. S. Aceeaşi încurajare venită din suflet şi pentru un alt «tricolor», Simona Halep! Baftă multă, Simona, sper s-o învingi pe Serena! Indiferent de scorul final, meriţi toate felicitările pentru modul în care ai făcut America, lumea întreagă, să vorbească din nou despre România! Şi pentru ca ai făcut site-ul WTA să deschidă zilnic cu loviturile tale!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
borat101
borat101  •  21 Martie 2015, 05:01

Deci gata ce sa mai. SENZATIONAL!!!! FARA NUMAR FARA NUMAR!!!! Am incurcat'o, se aude ca nici becali nu poate fi convocat, sa accidentat la un antrenament in puscarie. Daca nici pe descultii astia din Feroe nu ii batem lejer la peste 3 goluri cu o echipa a 2-a a Nationalei, inseamna ca asta ne este soarta DIN CAUZA ANTURAJULUI de mafioti din Fotbalul Romanesc. Asa cum o stie toata suflarea Romaneasca.

silviupaul_79
silviupaul_79  •  20 Martie 2015, 23:04
Postat de thebluestlion pe 20 Martie 2015, 19:39

Daca Rat mai joaca ceva, Marica e fost fotbalist de mult! Hai cu tinerii, daca nici cu Feroe nu avem 2-4 debuturi la echipa nationala, atunci cand?

nu subestima adversarul....niciodata.....nu zic ca trebuie sa ne ferim de Feroe....dar din cate tine eu minte insularii au castigat in grecia..:), iar Rat inca joaca mai bine decat oricare alt fundas stanga din romania

nicco
nicco  •  20 Martie 2015, 21:58

Absenta lui Marica a fost si este intotdeauna de bun augur pentru meci.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close