FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO

Fără Mutu

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Starul Fiorentinei nu va pleca azi cu “tricolorii” în vacanţa din Antalya.

“Naţionala” României începe astăzi pregătirea pentru Euro (7-29 iunie), cu un stagiu de relaxare de o săptămînă în Turcia. În staţiunea Belek/Antalya vor merge însă doar 16 jucători, însoţiţi de soţii sau de prietene, după caz, dar şi de se­cun­zii Ştefan Iovan şi Gabriel Boldici.

Deşi Victor Piţurcă ar fi vrut să-l ştie lîngă “tricolori” şi pe Adrian Mutu (suspendat de la ultimele două jo­curi ale Fiorentinei), starul “naţio­­nalei” nu va fi alături de colegii săi. Mutu vrea să fie ală­turi de soţia sa, Consuelo (foto), ca­re se pre­găteşte să nască în a­ceastă perioadă.

În timpul sejurului, “tricolorii” vor face zilnic cîte un singur antre­na­ment de întreţinere după-amia­ză. “Naţionala” va fi în efectiv com­plet abia pe 22 mai, cînd va începe can­tonamentul de la Mogoşoaia. Lo­tul de 23 de jucători trebuie a­nun­ţat la UEFA pînă la 28 mai. Pe 31 mai va avea loc amicalul cu Mun­te­negru, iar pe 2 iunie plecarea spre Elveţia.

Lotul pentru Turcia

Lobonţ, Coman, Popa - portari, Săpunaru, Goian, Ghionea, Moţi - fundaşi, Fl. Petre, Ov. Petre, Rădoi, Codrea, Nicoliţă, Nicolae Dică, Adrian Cristea, Deac - mijlocaşi, Bratu - atacant.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
 •  12 Mai 2008, 14:39

Cu Banel si cu Dica nu am niciodata frica,dar ce cauta astia la nationala?Dica parca ar merge putin,dar Banel?

 •  12 Mai 2008, 09:20

!!!Produse cu cadouri!!! Viziteaza "cadoultau.eu" si vei descoperi MP4 playere, DVD playere, Ceasuri MP4 playere, HDD multimedia, Camere de supraveghere!!! La MP4 cumparat primesti cadou un breloc cu alcooltest!!!

 •  12 Mai 2008, 09:04

Observ in lot o sumedenie de jucatori in nationala de la echipa DNA-ului din Romania chefere cluj!! Ce zic Antenele si MASS-MEDIA din Romania? Domnul Paszkany formeaza o echipa de CL pentru spectatorii din Budapesta! Jucatorii romani n-au valoare pentru echipa masoneriei maghiare din Canada? Trica nu-i roman, el este un venetic, care dupa parerea sotiei dumnealui sotiile de fotbalisti romni sunt parasute, numai ea este sex-simbol al echipei adulate de MASS-MEDIA!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează