FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Federalii făcuți praf de un antrenor: "Se pot uita la 600 de meciuri și tot nu învață fotbalul! Păi ce, dacă ne uităm la TV, știm să-l reparăm?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 19:46

Sorin Cârțu i-a criticat dur pe oficialii FRF după eliminarea naționalei României din grupele Campionatului European.

"Fotbalul este un har de la Dumnezeu. Ți l-a dat sau nu ți l-a dat. Îl ai sau nu-l ai. E clar, nu-l înveți. Puteți să vă uitați, toți din Federație, să vă uitați la 600 meciuri și tot nu învățați fotbalul! Și nu aveți precizia și decizia pe care pot să o am eu, care am fotbalul în sânge.

Vorba lui nea Nelu Ombelemnco: «Dacă ne uităm la TV, știm să-l reparăm?» Așa și cu ăștia. Cică se uită la meci și au vazut.

N-am suferit o umilință mai mare decât atunci când un șef de-al sportului pe care l-am făcut 45 de ani, si ca jucător și ca antrenor, să apară la TV râzând și să spună că a adormit la meciul Liverpool cu Dortmund.

Până unde putem să ridicăm ștacheta asta a ignoranței? Cred că e maximă", a spus Sorin Cartu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Iulie 2016, 08:49

Ideea, a carei paternitate o are C. Dinu : " doar cei din iarba pot vorbi si intelege fotbalul" este preluata de Dl. Cartu. "Spargatorul de scaune" traieste din amintirea unui titlu, obtinut imediat dupa Revolutie, in momente tulburi. In rest, pe unde a umblat Cartu, doar jena si prapad a obtinut dl Cartu. Desigur stie sa vorbeasca, este chiar bun manuitor al cuvantului,vorbeste mai bine decit antreneaza. De fapt nu mai antreneaza...doar vorbeste. Ii transmit ca fotbalul nu este o filozofie, ca antrenori mari- nu ca dansul- au fost si ziaristi, si mecanici ( ca nea Hizo), si fosti fotbalisti mediocri, iar la conducerea unei federatii e si mai pestrita lumea care se perinda pe acolo. Fotbalul se invata si privindu-l si intelegandu-l, nu doar jucandu-l. Nu inseamna mai nimic ca daca dormi la un Liverpool=Dortmund esti un om terminat, in fotbal. Cum dl Cartu traieste mai nou doar cu vorba, ca in antrenorat l-am vazut ce a putut, ar fi bine sa-si vada lungul nasului. Sa nu se inteleaga il ca sustin pe Burleanu si ai lui.

1633060627009123
Club Fly  •  02 Iulie 2016, 03:28

Băi nea ... Scartu !? Cu ce drac e de vina federația sau vreun membru al ei ca nu a făcut "fosilă" selecția potrivita si ca NU a avut nici o tactică. Basca unii jucătorii au jucat în scarba. Am impresia ca unii tintescsc scaunul si funcțiile din frf cu orice pret

spion_kop
spion_kop  •  02 Iulie 2016, 03:16

*** ... oameni cu coroana vertebrala ( ftwraku dicet ) sau spiristi care zburba prin onlineul dot ro ( gen ortega ) ... baieti, ce *** ... mea ... fumati voi nici legale sau etno nu sunt ... mai degraba ati pune mana sa va luati bacul "ca ca" ratzoi ajungeti ... si mai vorbiti si de fotbal ... ma rog, nu exoreneaza prostia expertizei dar macar do it politically corect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează