FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI GSP TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Federaţia maghiară va returna peste 2.000 de bilete, ultraşii reacţionează: "Huligan de fotoliu sau luptător?"

În tur, ultraşii maghiari au făcut spectacol pe străzi: acum, îşi îndeamnă conaţionalii să vină la Bucureşti +2   FOTO
În tur, ultraşii maghiari au făcut spectacol pe străzi: acum, îşi îndeamnă conaţionalii să vină la Bucureşti

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 19:43

Facţiunile dure din galeriile cluburilor de la Budapesta încearcă să îi mobilizeze pe fani: au creat pagini de facebook cu mesaje ameninţătoare şi localizează Arena Naţională în Bucureşti, Ungaria!

Arena goală, ca interdicţie FIFA, la partida din tur, i-a învrăjbit pe fanii maghiari. Federaţia de la Budapesta a cerut 5.000 de bilete în peluza Arenei Naţionale. Doar că speranţele vecinilor nu s-au materializat. "Vor returna circa 2-3 mii de bilete", au menţionat surse federale.

Veştile nesatisfăcătoare i-au nemulţumit profund pe suporterii fanatici. Care au început o adevărată campanie de mobilizare pe facebook, forumuri şi site-uri!

"Victorie în faţa a 50.000 de vlahi"
Pe lîngă paginile create special pentru meci, maghiarii au realizat şi un poster cu două mesaje: "Toată lumea la Bucureşti" şi "Huligan de fotoliu sau luptător?". Alături, o imagine stilizată înfăţişînd un grup de ultraşi.

Pe o altă pagină de facebook, un suporter îşi îndemna conaţionalii să lase mesaje "utilitare": "Postaţi aici dacă aveţi maşini care pleacă spre Bucureşti în următoarele zile! Nu ne putem linişti decît cu o victorie în faţa a 50.000 de vlahi!", a postat Balázs Lenhardt, cu titlul "Direcţia Bucureşti!".

"Bukarest, Magyarorszag"
Fanii vecini au umplut reţelele de socializare şi cu o altă imagine (foto 3). Aceasta înfăţişează un bilet achiziţionat electronic şi trimis cumpărătorului prin e-mail. Cu adresa Arenei Naţionale setată în "Bukarest, Magyarorszag"! Adică Bucureşti, Ungaria!

Nu sînt foarte încrezători
Principala publicaţie de profil din ţara vecină, Nemzeti Sport, i-a provocat pe fani să aleagă deznodămîntul meciului dintre România şi Ungaria. Pînă ieri, la orele prînzului, 37% optaseră pentru "vom învinge greu", alţi 29% alegînd varianta unui meci egal. Victoria sigură a fost aleasă doar de 9% dintre fanii unguri!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
sada
sada  •  03 Septembrie 2013, 07:10

sa vi cu masina la meci cred ca e cea mai idioata idee. Daca mai au 2 suruburi din ea pana se intorc in buda e mare lucru

audi66
audi66  •  02 Septembrie 2013, 21:15

Mans without lands, you know where to come? It would be better to make two rows of crosses! Not Oradea, Timisoara, Cluj and Arad! Come in Valahia. And it's a long damn way to Nădlac up to Bucharest and back. So you better think again before you fight with fists in the chest!

mandpv964
mandpv964  •  02 Septembrie 2013, 14:41

Hmm...Astia ,in toata existenta lor ca trib au fost doar niste barbari si-asa vor ramane.Spaima Europei civilizate ,biciul lui Dumnezeu cum i se spunea lui otillo si hoardei de aur.Vreti sa va convingeti?Urmariti imaginile din martie 90 de la Tg Mures in care un roman este zdrobit de asa -zisii civilizati hunguri.Durerea ungurilor din Romania e una-SUNT DIN CE IN CE MAI PUTINI IN TARA NOASTRA!I-i doare teribil si-ncearca o schema noua in ultimul timpvor sa le bage romanilor din Ardeal in cap ca sunt alta natie decat restul romanilor.Adica deosebiti vezi doamne.Culmea e ca prinde la unii idioti!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează