FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

UPDATE OFICIAL! Federația a stabilit unde se va juca România - Muntenegru

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 09:08

FRF a publicat astăzi un comunicat în care anunță faptul că meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe Cluj Arena.

Același comunicat anunță că s-a reluat vânzarea biletelor.

UEFA a recomandat Federației să nu mute meciul în afara orașului Cluj, iar FRF a hotărât ca meciul să se dispute pe Cluj Arena.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a susținut că prima variantă e mutarea meciului pe alt stadion și a doua este intensificarea lucrărilor de întreținere a gazonului de pe Cluj Arena. Terenul a avut de suferit după ce stadionul a găzduit festivalul de muzică "Untold".

Vânzarea biletelor a fost sistată ieri, pentru a nu se vinde mai mult de 15.000 de bilete, mai exact capacitatea stadionului Doctor Constantin Rădulescu (CFR Cluj), cea de-a doua variantă a Federației.

 România - Muntenegru este duminică, 4 septembrie, ora 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2016, 17:10
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 25 August 2016, 14:19

Și dacă în 2 septembrie crapă cei doi farseuri mizerabili ai fotbalului, mureșan și paszkanyi(care împreună cu jegul de cioban ,cu sprijinul scârbe lor de muie sandu și dragomir! AU îmbolnăvit de coruptie tot sistemul)și hoiturile Lor trebuie depuse pe stadionul cfr?????Atunci???

?????!!!!

tegean
tegean  •  25 August 2016, 15:37

"FRF isi respecta angajamentul luat fata de suporterii clujeni si ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj Napoca partida Romania - Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din aceasta dorinta, in urma inscpectiei UEFA cu privire la situatia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat o analiza comparativa de specialitate din partea forului continental care sa cuprinda si situatia stadionului Dr. C. Radulescu. Concluziile acestei analize evidentiaza avantaje si dezavanataje pentru fiecare dintre stadioane (...), astfel ca am decis ca partida de debut a tricolorilor in aceste preliminarii sa fie gazduita de Cluj Arena", se arata in comunicatul FRF.

1310710685625520
Cristi Vuvrea  •  25 August 2016, 15:36

Pe siteul FRF scrie ca meciul se joaca pe Cluj ARENA

Vezi toate comentariile (23)
Comentează