FOTBAL  »  NATIONALA  »  ÎNTRUNIRE

Burleanu, sărit de Ceferin, după atacul cu „clovni” » UEFA, întâlnire cu 11 federații din zona balcanică, fără România

Foto: fshf.org
Foto: fshf.org

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 20:42 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 23:40

UEFA a organizat o întâlnire cu reprezentanții a 11 federații din zona balcanică la Tirana, în Albania. România nu s-a aflat printre ele, la 4 luni de la atacul fără precedent al lui Ceferin, care l-ar fi vizat pe Răzvan Burleanu.

În urma întrunirii, toate cele 11 federații și-au reafirmat sprijinul pentru actualul președinte UEFA, Aleksander Ceferin. Întâlnirea a fost una strategică a federațiilor de fotbal UEFA din zonă, notează site-ul oficial al federației albaneze de fotbal.

Titularul naționalei, sezon încheiat și emoții în privința EURO 2024: „Lipsește între 4 și 6 săptămâni”
ROMÂNIA
Titularul naționalei, sezon încheiat și emoții în privința EURO 2024: „Lipsește între 4 și 6 săptămâni”

Federațiile din zona balcanică, sprijin pentru Aleksander Ceferin

Au fost prezenți reprezentanții din Bosnia-Herțegovina, Croația, Cipru, Grecia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Slovenia, Turcia și Albania.

În cadrul întâlnirii prezidate de Armand Duka, vicepreședintele UEFA, s-au abordat subiecte ca viitorul format al competițiilor UEFA pentru cluburi, noul program de solidaritate al UEFA, discuții despre arbitraj și evoluția lui, date și analize comparative în domenii și finanțe sportive, precum și explorarea oportunităților emergente dintre țările participante.

După prezentarea acestor subiecte, au avut loc discuții și cu privire la viitorul fotbalului european, în cadrul cărora toți participanții „și-au exprimat sprijinul de neclintit pentru președintele Ceferin și pentru administrația UEFA”, mai scrie sursa citată mai sus.

Edi Iordănescu dărâmă vestiarele, schimbă complet gazonul și aduce aparatură „de luptă” din țară! GSP a mers la baza de pregătire a României din Würzburg
GSP E ÎN GERMANIA
Edi Iordănescu dărâmă vestiarele, schimbă complet gazonul și aduce aparatură „de luptă” din țară! GSP a mers la baza de pregătire a României din Würzburg

Ceferin, cu trimitere spre Burleanu: „E un clovn, președinte de federație, de care râd toți ceilalți”

În luna decembrie au apărut informații că președintele FRF, Răzvan Burleanu, vizează postul de președinte al UEFA.

Publicația britanică The Independent a dezvăluit luni, 11 decembrie, că șeful de la Casa Fotbalului „are parte de sprijin în calitate de potențial viitor președinte al UEFA” în vederea alegerilor din 2027, după ce expiră și cel de-al treilea mandat al slovenului Aleksander Ceferin (56 de ani).

„Nu este un scenariu SF. S-a auzit despre asta încă de la Adunarea Generală FIFPro a sindicatelor fotbaliștilor din Europa, găzduită în luna mai, la București”, au confirmat ulterior sursele GSP.

După apariția acestor zvonuri, relația dintre Răzvan Burleanu și Aleksander Ceferin s-a răcit. Președintele UEFA a declarat, fără să precizeze clar la cine se referă: „E un clovn, președinte de federație, de care râd toți ceilalți”, iar Burleanu, care nu s-a simțit vizat de atac, a reacționat: „Îl voi suna pe Ceferin!”.

VIDEO Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”

Citește și alte știri despre națională:

GSP a vizitat centrul de comandă al naționalei României la Euro » Orășelul cu 10 universități, 1.500 de români, pârjolit de Aliați în al Doilea Război Mondial

Fostul internațional neamț, conferință alături de ambasadorul Germaniei de la București: „Sunt optimist că România va trece mai departe de grupe la EURO”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
futhienzbang22
futhienzbang22  •  19 Aprilie 2024, 08:34
Postat de Catalynn_18 pe 17 Aprilie 2024, 12:06

Dar niște oameni integri, verticali, nu vrei să vină!?

dacă găsești 10 în rromânika te cinstesc!

Walbi
Walbi  •  17 Aprilie 2024, 13:30

Razbunarea lui Ceferin e o mare magarie, pentru ca indiferent de atitudinile *** ale lui Burleanu, ne place-nu ne place acesta se afla in fruntea Federatiei ROMANE de fotbal, institutie si tara care merita respect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_18
Catalynn_18  •  17 Aprilie 2024, 12:06
Postat de futhienzbang22 pe 17 Aprilie 2024, 06:08

să vină sandu și mitică îndărăt,că cu ei nu se mai fură ,nu se mai minte,toți vor fi cinstiți cuminți și devreme acasă!

Dar niște oameni integri, verticali, nu vrei să vină!?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează