FOTBAL  »  NATIONALA  »  FLORESCU A RĂMAS FĂRĂ ECHIPĂ

Florescu, dat afară de la Alania Vladikavkaz. Pierde Bosnia?

Florescu a rămas fără echipă
Florescu a rămas fără echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 17:18

Grea lovitură pentru George Florescu chiar înaintea meciului "naţionalei" cu Bosnia, din 26 martie.

Pentru că avea prea mulţi jucători străini în lot, mai mulţi decît permite regulamentul în campionatul Rusiei, Alania Vladikavkaz a decis să renunţe la serviciile sale. "Trebuia sacrificat cineva şi, după o îndelungă chibzuială, ne-am oprit la el", a declarat preşedintele clubului, Valeri Gazaev.

Noua situaţie creată îl pune în încurcătură şi pe selecţionerul Răzvan Lucescu, care-i trimisese lui Florescu o telegramă de pre-convocare pentru confruntarea cu Bosnia. Pînă duminică, el va trebui să se decidă dacă mai e oportun să-l cheme pe mijlocaşul în vîrstă de 26 de ani, în condiţiile în care prima prioritate a jucătorului e acum să-şi găsească echipă.

Gazaev crede însă că asta se va întîmpla destul de repede: "Cel mai probabil, Florescu va continua în prima ligă ucraineană". De serviciile lui s-a interesat deja Karpatîi Lvov.

Mijlocaşul de 26 de ani a susţinut ultimul meci oficial în urmă cu aproape patru luni, mai exact pe 28 noiembrie 2010, Saturn - Alania Vladikavkaz 1-1, din ultima etapă a campionatului Rusiei. Astfel, se naşte o întrebare:

Care sînt criteriile selecţiei la naţională? Răzvan se gîndeşte să mizeze în Bosnia pe 5 titulari care nu joacă la cluburile lor.

"Bineînţeles că nu e un lucru plăcut, dar cred că e destul de aproape de meciul cu Bosnia ca să îi afecteze randamentul. Plus că, de antrenat se antrenează. Şi, dacă ajunge în prima ligă, e chiar un pas înainte pentru Florescu"
Ionuţ Lupescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
serevrodut
serevrodut  •  25 Martie 2011, 02:16

Asta-i boala de familie, timpitul de tacsu facea acelasi gen de magarii prin anii '80.Citi jucatori buni avea animalul ala la dispozitie si el tot cu Dragnea,Zare,Movila,Iorgulescu,Coras juca la nationala.Stiu, zburatoarele o sa sara de tur in sus ca m-am legat de tacsu dar asta-i adevarul.Consolati-va si voi cu ideea ca, daca tacsu facea magarii la genul asta si a ajuns cel mai mare antrenor roman al tuturor timpurilor, fisu o sa ajunga cel mai mare al lumii. cRa,cRa. Cit despre Lupescu: bai lupulici tu crezi ca daca randamentul tau maxim era pasa de doi metri si al astuia trebuie sa fie la fel? Tu jucai cu Hagi & comp., aia de atit aveau nevoie. Nici tu nici odreasla nu aveti bun simt!

decebal2dac
decebal2dac  •  16 Martie 2011, 20:51

fratilor un jucator de nationala trebuie sa mai stie si cu mingea nu sa fie titular la echipa de club.... cand aud de Alexa mi se face parul de gaina

giovanni37
giovanni37  •  16 Martie 2011, 20:13

A avut dreptate Chivu cand a spus ca nu avem valoare. Poate sa vina si Mourinho, ca tot degeaba. "Marele" antrenor Lucescu jr., pur si simplu, nu are pe cine convoca, toti sunt varza. Cu mici exceptii, jucatorii nostri sunt cu gandul la bani, femei, bautura, cluburi de noapte, toale, etc. numai la fotbal nu. Din pacate asta-i realitatea, e trist, dar adevarat...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează