FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Schimbarea lui Mirel Rădoi, cerută în direct: „De asta s-a retras Tătărușanu! Avem cei mai buni antrenori liberi, e momentul”

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Florin Prunea (52 de ani), fostul portar al naționalei, cere înlocuirea lui Mirel Rădoi (40 de ani). +24   FOTO
România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Florin Prunea (52 de ani), fostul portar al naționalei, cere înlocuirea lui Mirel Rădoi (40 de ani).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:38 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 22:51

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Florin Prunea (52 de ani), fostul portar al naționalei, cere înlocuirea lui Mirel Rădoi (40 de ani). 

Armenia - România, detalii AICI

România a egalat cel mai slab start de campanie din istorie. Doar în preliminariile pentru Mondialul din 2002, cu Boloni pe banca tehnică, „tricolorii” au mai pierdut două din primele 3 partide. Florin Prunea cere schimbări rapide și radicale. 

Florin Prunea, supărat după Armenia - România

Niță parcă e din alt loc, are niște evoluții și o viteză de reacție, zici că are arcuri. Asta spune multe și despre unde suntem noi, că indiferent cine ar fi portar, el e cel mai bun. Armenii au avut ocazii incredibile, cel puțin în ultimele 20 de minute. Așa debandadă și așa haos... 

Eu am știut ce vorbesc, de ce s-a retras Tătărușanu, așa, deodată. La echipa națională sunt probleme în vestiar! Se vede acum. Eu sunt fost jucător, nu am văzut vreodată să își atace vreun antrenor jucătorii în așa hal. E o ruptură iremediabilă. Dacă aș fi jucător... Rădoi s-a retras atunci pentru că i-a spus Lupescu că e un campionat slab”, a declarat Florin Prunea, la „Digisport Special”.

Florin Prunea cere schimbarea lui Mirel Rădoi

„Avem liberi cei mai buni antrenori, pe Hagi, Dan Petrescu, Olăroiu, Șumudică. Dacă nici acum nu faci o ofertă să aduci un antrenor cu care să te califici, înseamnă că nu vrei sau nu poți. Trebuie luate măsuri radicale. Avem două meciuri amicale. Noul selecționer ar putea pregăti echipa pentru viitor și să încercăm să ne calificăm, eu zic că nu e totul pierdut”, a concluzionat Prunea. 

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

VOCILE GAZETEI: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
aurelian
aurelian  •  01 Aprilie 2021, 09:24

Rădoi ar trebui să-și ia bacul prima dată dup aia licența de antrenor si sa antreneze o echipă să aibă rezultate antrun campionat .Nu inteleg de ce presa ai fac mari antrenori pe el sau prepelita de la pitești

3746403798716447
Daniel Dobre  •  01 Aprilie 2021, 09:13
Postat de Iuga Mircea pe 01 Aprilie 2021, 06:56

Radoi și Daum,cei mai slabi antrenori ,pe care i-a avut România!La 2-1 pentru noi ,îl bagă pe Crețu în loc sa întareasca apararea,trebuia Burcă și Ovidiu Popescu .Mai toate acțiunile armenilor erau pe dreapta unde lui Mogoș îi era frică să mai intervină ,avînd un galben,dar Rădoi ,care nu e antrenor, bagă atacant !!!!!

L-ai uitat pe Contra.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  01 Aprilie 2021, 08:32

La nationala trebuie adusi antrenori consacrati care sa ne duca la turnee finale. Nationala nu trebuie sa fie rampa de lansare pentru mediocritati gen Contra sau Radoi. Asta nu intelege Burleanu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează