FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI LA FRF

Foc de voie între Iacov şi Mircea Sandu!

Constantin Iacov, Mircea Sandu, FRF
Constantin Iacov, Mircea Sandu, FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Iacov şi Mircea Sandu sînt în conflict deschis cu 13 zile înainte de alegerile pentru şefia FRF

Doi candidaţi vor fi faţă în faţă pe 25 ianuarie pentru postul de preşedinte al FRF. Constantin Iacov, 38 de ani, îl va înfrunta pe actualul număr unu de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, 57 de ani. Ieri, fostul preşedinte de la FC Naţional l-a atact dur pe Naşu': "De ce aţi distrus fotbalul românesc, domnule Mircea Sandu? FRF e condusă de un dictator, iar fotbalul românesc e în colpas! Ne-am săturat de minciunile lui Sandu. A luat Federaţia pe persoană fizică şi a folosit-o în interesul familiei sale! ", a acuzat Iacov.

Cum Naşu' e Franţa, unde continuă tratamentul după operaţia de cancer suferită recent, replica a venit de la Cluj. De la Ionuţ Lupescu, care, împreună cu alţi nouă federali a prezentat celor din zonă proiectul lui Mircea Sandu. "E greu să stai toată vara pe iaht şi apoi să candidezi la postul de preşedinte! Dacă fotbalul românesc e condus de ticăloşi, înseamnă că cei 60 de oameni de la întîlnirea din Cluj sînt ticăloşi?", a punctat directorul general al FRF.

"Iacov a condus şi el trei luni un club, pe care l-a şi falimentat, iar acum vrea să conducă Federaţia. Nu trebuie să ne coborîm la nivelul lui!"
ADALBERT KASSAI, secretar general al FRF

Petrecere la Paszkany
Întîlnirea de la Cluj a început duminică seară, cînd federalii, care s-au cazat la "Granata", hotelul lui Arpad Paszkany, s-au întîlnit cu conducătorii din zonă. Au sărbătorit pînă la 1:00 noaptea şi le-a cîntat Aurel Tămaş. Lupescu şi compania s-au şi cazat la "Granata".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ucv07
ucv07  •  12 Ianuarie 2010, 21:24

asta cu , cazarea e preape fata . deci sa intelegem cadin nou clujul va castiga titlul .cata nerusinare poate exista si nimeni nu ia nici o masura !!! de aia ati votat cu basescu ca sa aveti parte tot de coruptie . MAFIOATILOR !!!!~

 •  12 Ianuarie 2010, 20:10

Nici nu vreau sa imi imaginez cat de inalt este nivelul lui Kassai! Ma refer la nivelul lui de ospatar-sef! Nu stiu cat de cinstit este Iacov, poate nu, poate da, totusi, acest om are o oarecare coerenta in vorbire si in gandire. In timp ce coerenta lui Kassai s-a manifestat mai degraba la sprit si la delicatese culinare!

 •  12 Ianuarie 2010, 19:35

Nationala e 0 barat am luat bataie cu 5-0 de la Serbia.In cupele europene am fost de 2 bani afara de Unirea Urziceni ,fotbalistiii romani se vind cu 300000 de dolari in Arabia Saudita.Proiecte de viitor nu avem iar centre de copii si juniori ca in vest nici pomeneala.Votati Mircea Sandu si Mitica Dragomir ca sa fie luminos viitorul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează