FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Fosta amantă a lui Piţi i-a făcut un portret spectaculos selecţionerului: ”E supercaterincă!”

Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă (Foto: cancan.ro) +1   FOTO
Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă (Foto: cancan.ro)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 23:15

Tipul încăpăţînat, rigid cu presa, preţios cu declaraţiile şi mai mereu încruntat: Piţi, fostul mare jucător al Stelei şi actualul selecţioner al României. Deşi l-a dat în judecată pe antrenor pentru recunoaşterea paternităţii micuţului Edan, Blochina îi conturează cu afecţiune lui Piţurcă un profil inedit.

"Eu îl voi iubi pe Piţi tot timpul, o să ţin la el toată viaţa". Nu e tocmai declaraţia unei femei aflate în proces de paternitate cu un bărbat. Invitată luni seară la Kanal D, deja celebra Victoria Blochina, fosta amantă a selecţionerului, a vorbit despre un Piţurcă pe care puţini îl cunosc aşa: sensibil şi glumeţ, dar conectat nebuneşte la fotbal. "Urmăream meciurile cu lupa, ştiam toţi jucătorii!", povesteşte lituanianca de 36 de ani.

"A fost iubit, tată, mamă şi prieten"
Vica nu se sfieşte să recunoască faptul că Piţurcă a întreţinut-o, purtîndu-se mai mult decît ca un iubit, în ciuda faptului că era căsătorit cu altă femeie: "Eu am fost ca iubita lui, eram cu el şi atît. A fost tată, mamă şi un prieten foarte bun, pentru mine".

De altfel, tot stilul lui Piţi a fost cel care a întreţinut povestea de dragoste: "Nu m-a făcut niciodată să mă simt ca amanta lui. A ştiut să nu amestece lucrurile, să fie bine şi cu mine, şi cu familia lui. Nu mi-a promis niciodată că va divorţa şi nu m-a deranjat niciodată cînd era cu soţia lui".

Puştiul îi spune Piţi
Începută în 1995, cînd Piţurcă era numit selecţioner al României U21, iar Vica lucra ca dansatoare la barul Melody, legătura celor doi nu s-a schimbat nici cînd s-a născut Edan (4 ani), băiatul pe care antrenorul amînă să-l recunoască drept al lui, potrivit femeii. "Piţi e un tată perfect, mi-aş dori să am un părinte ca el. Face omletă mai bine ca mine! Îi făcea baie băiatului, schimba pamperşi, se jucau, se maimuţăreau. Ba chiar îl învăţa amuzat: «Pe mine mă cheamă Piţurcă!»" :)

Selecţionerul a locuit o vreme cu Edan, după care a rămas "80% prezent" în viaţa copilului şi a mamei, petrecînd împreună serile de Crăciun şi în Lituania, la familia Vicăi, perioada de după Sărbători. Vorbind despre problemele de acum, Blochina spune că o dor cel mai mult asemănarea fizică dintre Edan şi Piţi şi întrebările puştiului: "De ce nu mai vine tata la mine?". Şi a mai povestit un episod interesant, petrecut cînd se afla cu băiatul la restaurantul Trattoria il Calcio: "S-a uitat la tablourile cu jucători de pe pereţi şi, bucuros, a venit la mine entuziasmat. «Mami, mami, uite-l acolo pe Piţi!»".

"Piţi nu e arogant ca la TV, e supercaterincă! Mi-a dăruit o casă, iar cînd mi-a cumpărat maşina, eu am vrut să fie albă. Piţurcă mi-a luat una neagră, glumind ca de obicei: «Lasă, că tu nu ştii, eşti ţărancă!»" :) (Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă)

2 copii are Victor Piţurcă din mariajul cu Maria: un băiat Alexandru (27 ani), fost fotbalist, şi o fată, Claudia (29 ani), care l-a făcut de curînd bunic pe selecţioner

Victor Piţurcă a reacţionat, la Kanal D: "Am greşit şi îmi pare enorm de rău. Ştiu cît de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere. Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri în viaţă". VEZI AICI IMAGINILE VIDEO CU DECLARAŢIA LUI PIŢURCĂ

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
petrusm
petrusm  •  13 Ianuarie 2012, 17:15

PITURCA FACE PARTE DIN ACEA CATEGORIE DE FOTBALISTI CARE AU JUCAT IN MAREA ECHIPA A STIINTEI CRAIOVA , DAR CARE DUPA CE AU PLECAT AU UITAT DE TOT SI TOATE ...VEZI CAMATARU, CLAUDIU NICULESCU , MOTI, GRIGORIE, STOICAN ....

petrusm
petrusm  •  13 Ianuarie 2012, 17:08

Acum vreo 30 de ani cand Piturca prindea vreo 10 -12 neciuri pe campionat in marea echipa a UNIVERSITATII CRAIOVA , si marca vreo 10 goluri , se vedea ca are valoare.Dar nu a putut ramane la CRAIOVA MAXIMA pentru ca atunci nu avea loc.Eu in semn de pretuire am pus unui pui de psica foarte frumos numele PITURCA.sI PISOIUL VENEA INTR-UN SUFLET LA MINE CAND IL STRIGAM. Dupa un an , cand m-am intors la tara la casa bunicii , nu l-am mai gasit pe Piturca ... CAND PITURCA A VENIT ANTRENOR LA CRAIOVA AM CREZUT CA VREA SA FACA O ECHIPA CAMPIOANA SI CA NU A VENIT PENTRU BANI...AM STRIGAT IN TRIBUNE CU GURA PANA LA URECHI CREZAND IN BUNA LUI CREDINTA.M-am lamurit , nu are stofa lui Oblemenco

fotbal_perfect
fotbal_perfect  •  11 Ianuarie 2012, 23:30

Si ,in final,care e problema?Care barbat nu-si inseala sotia/?Ce va doare capul ce face Piturca?E viata lui privata,n-ar trebui sa intereseze pe nimeni.Cel putin asta e parerea mea personala.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează