FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANIVERSARE

Foştii colegi ai lui Gică Hagi îi sînt recunoscători "Regelui": "Fără el, eu nu existam"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 19:45

Gică Hagi a făcut un turneu formidabil la Campionatul Mondial din Statele Unite 1994, fiind, de altfel, şi cel mai bun jucător al naţionalei României care a ajuns pînă în sferturile de finală ale competiţiei.

Florin Răducioiu, fostul coleg al "Regelui", consideră că Hagi trebuia să primească trofeul pentru cel mai bun jucător al anului în 1994, după Cupa Mondială, şi recunoaşte că fostul căpitan al "tricolorilor" a fost decisiv pentru cariera sa.

"Am vorbit cu el, i-am urat «La mulţi ani!» şi i-am mulţumit pentru ceea ce a făcut pentru noi. I-am şi zis că fără el eu nu existam. A fost şi rămîne cel mai mare jucător al României şi unul dintre cei mai mari din lume în ultimii 30 de ani. Din păcate, nu a cîştigat Balonul de Aur, dar ar fi meritat în 1994 să-l cîştige, pentru că a făcut ceva extraordinar", a spus Răducioiu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  06 Februarie 2015, 00:03

Ai fost un golgheter innascut, un prostanac incorigibil, un temperament iute iar acum te descopar un pupincurist respingator. Cred ca unchiul tau se rsuceste in mormant!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează