FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

FOTO Aflat în campanie pentru alegerile FRF, Gheorghe Chivorchian a fost umilit la Craiova!

foto: Bogdan Dănescu +1   FOTO
foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 20:44

Gheorghe Chivorchian a anunţat la începutul săptămînii că va candida la alegerile FRF ce vor avea loc pe 5 martie, înainte de partida România - Argentina.

Acum a început deja campania în teritoriu, iar în această seară a mers în Craiova să prezinte platforma pe care se bazează.

Chivorchian a avut însă o surpriză cînd a mers la restaurantul Periniţa din oraş, acolo unde urma să aibă loc întîlnirea. Singura persoană care a venit la întîlnire a fost Corneliu Stroe, din partea celor de la CS U Craiova.

În rest, nici o altă persoană din structurile fotbalistice, de la cluburile din judeţul Dolj sau de la AJF-uri, nu s-a prezentat la întîlnirea cu Gheorghe Chivorchian.

"Eu am venit pt că aşa e normal şi cinstit. Am fost şi la Gică Popescu, aşa o să mergem şi la alţii  dacă vor veni. Nu ne-am gîndit cu cine o să votăm. O să studiem toţi candidaţii şi o să ne hotărîm", a explicat Corneliu Stroe.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (48)
silvercloud
silvercloud  •  21 Februarie 2014, 02:26
Postat de blu3_li0n pe 20 Februarie 2014, 10:10

sa nu uiti de idiotii de dragomir si piturca care au distrus craiova si care se cred cei mai destepti din lume

Universitatea Craiova a fost distrusa de Dinel Staicu si de Adrian Mititelu, nu mai lansa si tu fumigene !!

antalmihai
antalmihai  •  20 Februarie 2014, 17:27

nu i locul tau aici omule.dute sa dai la lopata pt porumb-coiu !

grande.balaci
grande.balaci  •  20 Februarie 2014, 14:39
Postat de utraian pe 20 Februarie 2014, 09:44

tu fiind una din ele sau cum? Ia spune baietilor, dar sincer, cate clone ai??? Acum cateva nopti cand faceam "noapte alba" te ratoiai la mine pe la 3 dimineata, ca am nu stiu cate clone, ca-s "imperator" etc etc. in 15-20 min aveai 21 like-uri cand toata lumea dormea. De unde? Voi sunteti 20 toti pe stadion, d-apai pe net LA 3 DIMINEATA Ca sa nu ramana asa, mi-ai dat si mie vre-o 20, ca sa amagesti lumea. Ce viata searbata ai prietene, loginuri, log-outuri, like-uri non stop. Daca te intreb cum te cheama nu stii sa raspunzi...

ti-am explicat,cu prostii nu am ce discuta!clone?ai impresia ca -mi pierd noptile ca tine pe gsp ,in lipsa unei ocupatii!!!ce sa stie un putoi ca tine cu fata plina de bube!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează