FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 3-1

FOTO Au obţinut trei puncte :) » Antrenament lejer pentru titularii greci şi zîmbete la adresa eroului lor

Articol de , - Publicat duminica, 17 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 21:59

În discuţiile amicale avute cu amicii săi din presa greacă, Mitroglou se bucura că a punctat în "clasamentul" barajului. Povestea i-a distrat copios pe jurnalişti


Grecii au ieşit ieri dimineaţă la primul antrenament după victoria din turul barajului. Santos i-a împărţit pe jucători în două grupuri, titularii au făcut o mişcare mai lejeră, restul lotului a urmat o şedinţă de pregătire normală.

Victoria cu 3-1 n-a adus un entuziasm special în tabăra elenilor. Zîmbete a iscat, în schimb, Mitroglou, care devenise subiect de comedie printre jurnaliştii greci. Asta pentru că, după meciul cu românii, vineri seara, atacantul lui Olympiakos le-a spus cîtorva ziarişti mai apropiaţi "naţionalei", în nişte discuţii amicale, că se bucură deocamdată că a luat primele trei puncte din play-off!!

Bonusul grecilor: 4 milioane de euro
Federaţia elenă le-ar fi promis jucătorilor cîte 150.000 de euro de cap, spun jurnaliştii atenieni. Suma finală ce ar urma să ajungă la fotbalişti ar fi în jur de 4 milioane de euro. FRF ar distribui către "tricolori" jumătate din bonusul de calificare de la FIFA, adică 3,5 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  17 Noiembrie 2013, 12:10

În româneşte se scrie Mitroglu, nu Mitroglou...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close