FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

FOTO Botezatu îi îmbracă pe ”tricolori” » Delegația României la Euro va purta costume special create de compania ”Viggo”: azi e prezentarea colecției

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 00:00

La Euro 2016, delegația României va purta ținute create special pentru eveniment de Viggo, compania de fashion lansată chiar la începutul acestui an de Cătălin Botezatu și Ionuț Marin.

Colecția specială va fi prezentată azi, în cadrul unui eveniment special organizat la sediul firmei din zona Piața Romană, unde au confirmat prezența și o parte dintre internaționalii din Liga 1, precum Pintilii, Stanciu, Chipciu, Alibec sau Lung jr. Nu va lipsi nici selecționerul Anghel Iordănescu.

Costumele din lână vor fi într-o nuanță de albastru, iar nasturii de pe mânecile sacoului, precum și căptușeala vor fi în culorile tricolorului. Cămășile din bumbac egiptean, pe care va fi brodat și numărul de pe tricou al fiecărui jucător, vor avea gulerul semidespicat, manșete simple pentru butoni și nasturi din perlă.

Cravata este din mătase naturală, iar batista de buzunar are marginile rulate și cusute manual. Pantofii sunt din piele de vițel. Va exista și un kit dedicat suporterilor.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Aprilie 2016, 10:26

Camasa cu floricele colorate, zici ca-i de ***!!! N-au gasit ceva mai serios, care sa ofere mandrie si onoare decat trei floricele *** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  06 Aprilie 2016, 09:44

Doar pe *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează