FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, AZI, 21:45, TVR1 ȘI GSP.RO

FOTO În camera lui Daum » Gazeta a vizitat Junior Suite-ul în care locuiește noul selecționer la Cluj

Camera lui Daum are un pat matrimonial încăpător // FOTO Marius Mărgărit +7   FOTO
Camera lui Daum are un pat matrimonial încăpător // FOTO Marius Mărgărit

Articol de , - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 00:00

Gazeta a vizitat ieri Junior Suite-ul în care noul selecționer locuiește la Grand Hotel Italia din Cluj. Pentru jucători sunt alocate 24 de camere.

Echipa națională a păstrat tradiția cazărilor la Cluj la Grand Hotel Italia, un stabiliment de 5 stele preferat de multe loturi sportive care vizitează orașul de la poalele Feleacului. Aici, Christoph Daum n-a avut niciun fel de solicitări speciale pentru sejurul dinaintea primului său meci oficial pe banca "tricolorilor".

"Au ținut să aibă aceleași condiții ca și pe vremea fostului antrenor", explică directoarea Angela Marchiș. Pentru delegația tricoloră au fost rezervate 50 de camere din categoria deluxe, dispuse pe două etaje. Jucătorii au la dispoziție 24 de camere, o parte fiind însă special amenajate pentru masaj. Restul încăperilor sunt la dispoziția staff-ului administrativ și a invitaților FRF.

Spațiu de meeting și jacuzzi

Selecționerul va locui într-un Junior Suite de 60 de metri pătrați, pe care Gazeta l-a vizitat ieri dimineață, înainte de sosirea reprezentativei.

Camera elegantă dispune de un imens pat matrimonial, un mic spațiu de meeting cu o canapea și un fotoliu, două balcoane cu vedere spre oraș, dressing, baie cu jacuzzi.

Paste, piept de curcan, pește

La capitolul meniu naționala își păstrează înclinația către bucătăria internațională. Pe mesele tricolorilor se vor afla salate de verdețuri, paste bianche cu sos de roșii, preparate din pește, piept de curcan, cereale, batoane și suplimente naturale.

Săpunaru și compania vor avea la dispoziție un spațiu separat pentru a lua masa, astfel încât să nu se intersecteze cu ceilalți clienți ai hotelului.

O noapte de cazare pentru CEx

Membrii CEx vor locui și ei pentru o noapte la Grand Hotel Italia, unde FRF le decontează cazarea. În schimb, fiecare dintre ei trebuie să-și suporte din propriul buzunar deplasarea spre Cluj, dacă doresc să vină la partida cu Muntenegru.

Bișnițarii respectă regulile FRF :)

Ieri mai erau disponibile la casele de bilete 1.000 de tichete pentru partida cu Muntenegru. De la primele ore, la stadion au apărut bișnițarii, care nu prea aveau însă clienți, pentru că nu s-au format cozi.

Mai mult, aceștia păreau că respectă chiar regulile impuse de FRF, care în ghidul suporterilor le cerea fanilor să nu cumpere tichete pentru a le vinde la suprapreț. Respectivii ofereau bilete chiar la prețul afișat și la case.

Galerie pentru Roti

Dorin Rotariu va avea parte de susținere în partida de astăzi. Tatăl său, Ilie, și unchiul său, fostul internațional Iosif Rotariu, vor veni la meci de la Timișoara.

"Mă bucur enorm pentru Dorin. Nu știm dacă o să joace, că nu ne-a spus nimic, dar este bine pentru el că e la lot. Noi venim oricum să-l încurajăm. Am încredere că vom începe cu bine această campanie", a spus "Roti".

410.000 €este bugetul anunțat de FRF pentru acțiunea naționalei de la Cluj

romania muntenegru caseta

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
mandpv964
mandpv964  •  04 Septembrie 2016, 11:14
Postat de spion_kop pe 04 Septembrie 2016, 09:04

asa e cind duci taranusul/cocalarul de dambovita mai la nord vest, vede bisnitari ce vand la pretul oficial 2 bilete ... deh, generatia jurnalisporto-fcsbista !!!

Vai, vai, ce sa spun! In nord -vest pana si speculantii sun civilizati! Le vand la pretul de achizitie sa nu ramana cu ele.

ando89
ando89  •  04 Septembrie 2016, 10:58

Condiții de cazare modeste. Ca de obicei hotelierii romani se zgârcesc la diagonala televizoarelor, dimensiunea minibarului, cat despre cada cu hidromasaj... am văzut la un motel pentru tiristi din Serbia un junior suite la 45 de euro pe noapte ce-i dădea clasă hotelului de nunți kitsch de cinci stele din Bună-ziua. Parca vad ca la tv se prinde numai looktv:))

catalynn
catalynn  •  04 Septembrie 2016, 10:44

Pozele cu toaleta recent folosită de Domnul Daum înainte de a iesi afara ... cu baietii la ședinta tehnica mai exact, le țineți numai pt ediția tiparită si gazeta digitală?!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează