FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

FOTO Întâlnire de gradul 0 între Laudrup și Balint! Ce conversație au purtat cei doi

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2017 22:54

Brian Laudrup, fostul atacant legendar al naționalei Danemarcei, și Gabi Balint, fostul atacant al României, s-au întâlnit astăzi pe Cluj Arena.

Danezul este comentator al televiziunii ESPN și a venit la București special pentru partida dintre România și Danemarca. În momentul în care l-a văzut, Gabi Balint s-a dus direct spre el și i-a amintit aminte cine e.

Fostul atacant român s-a prezentat în fața lui Laudrup și i-a spus danezului că a jucat la Steaua și la naționala României. În acel moment, Laudrup și-a adus aminte de Balint și a zâmbit.

Înaintea meciului, Laudrup spunea că prevede o remiză în meciul de astăzi din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Gabi Balint a marcat două goluri în poarta Danemarcei în 1989, pe stadionul Ghencea, când România s-a impus cu 3-1. Pe teren atunci se afla și Laudrup. Celălalt gol al nostru a fost înscris de Sabău. La danezi a punctat Povlsen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  27 Martie 2017, 00:33

"Fostul atacant român s-a prezentat în fața lui Laudrup și i-a spus danezului că a jucat la Steaua și la naționala României". - cum s-a prezentat in fata lui Laudrup, in pozitie de drepti si salutand regulamentar? Bine ca nu s-a pus si in genunchi. Vai de viata voastra.

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  26 Martie 2017, 23:41

uite cum arata un sportiv care se respecta la varsta lui...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează