FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

FOTO Rafael, şi asta tot FLOWER POWER e? :) Ce făcea autorul imnului naţionalei în lojele VIP, la finalul meciului cu Ungaria

FOTO: Sportro
FOTO: Sportro

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 16:55

Solistul trupei Iris, Rafael, cel care a compus imnul suporterilor atît de controversat, s-a dat aseară în spectacol la tribuna VIP de la Naţional Arena. 

Supărat după rezultatul din teren, acesta s-a ridicat după fluierul final al partidei pe scaune şi le-a arătat suporterilor maghiari semne obscene, iar cu cealaltă mînă ţinea un steag al României.

Rafael s-a comportat ca un adevărat ultras în ciuda faptului că avea lîngă el şi oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal, printre care şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

După ce presa a publicat imaginilie, reacţia solistului pe Facebook nu a întîrziat să apară: "P-ăştia nimeni nu-i bagă la colivie c-au distrus jumătate de ţară pe unde au trecut? Ce am ajuns noi frate?".

Înaintea meciului, Rafael a încercat să ne explice că scandarea "Pe ei, pe mama lor!" face parte din curentul Flower Power. ;)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
petrolul.campioana
petrolul.campioana  •  14 Octombrie 2014, 11:41
Postat de ungurulbulan pe 13 Octombrie 2014, 23:13

IRIS=Cristi Minculescu. Fara Cristi IRIS=0.

Din ce vad pe net , actuala formula Iris are cam de 20 si ceva de ori MAI MULTI FANI decat formula lui Minculescu ... Acu poate minte netu...Mai e si chestie de gusturi... de multe ori credem ca-s toti ca noi, insa mereu descoperim ca sunt altii si mai buni si mai destepti... "sunt pline cimitirele de oameni de Neinlocuit" ...era o vorba...

ungurulbulan
ungurulbulan  •  13 Octombrie 2014, 23:13

IRIS=Cristi Minculescu. Fara Cristi IRIS=0.

petrolul.campioana
petrolul.campioana  •  13 Octombrie 2014, 14:02
Postat de kuna pe 13 Octombrie 2014, 02:16

shi am vazut ca-ti dai LAIK singur, probabil tzi-o sougi singur la cata logica aiComentariul tău...

kuna, cu politicienii te sutinem, asa e, merita toata m**a posibila ! Nu mai fi rau, fii roman de lupta, are mare dreptate cu gestul pe care l-a facut ultrasilor bozgori , noi am aplaudat la imnul lor, iar ei s-au intors ca de obicei cu spatele si ne aratau m**e si se baseau ... si ne faceau non-stop tigani , rupeau scaune (care erau murdare de cacat) si suporturi si aruncau in noi, ei au inceput tot dezastrul de pe stadion ... Sa fim realisti , respect tuturor romanilor !!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close