FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO+VIDEO Prezentare oficială: noul echipament al naţionalei, după trecerea de la Adidas la Joma. Cum ți se pare?

Foto: Cristi Preda +20   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 10:23

Astăzi a fost prezentat primul echipament oficial elaborat de Joma, ce va fi folosit exclusiv de lotul A în partida dintre România şi Irlanda de Nord din 13 iunie 2015.

Joma va fi sponsorul Federaţiei Române de Fotbal pînă în 2018, incluzînd etapa de calificare pentru Euro 2016 şi Campionatul Mondial din 2018.

Colaborarea va începe de la meciul oficial pe care România îl va avea în deplasarea din Irlanda de Nord. Prin acest acord, toate echipele naţionale ale FRF, la toate convocările, cantonamentele sau antrenamente, precum şi alte acţiuni ale Federaţiei, vor purta noul echipament sportiv.

Oficialii FRF consideră colaborarea benefică pentru ambele părţi deoarece Joma va folosi sigla Federației în mai mult de 100 de ţări unde îşi desfăşoară activitatea, în timp ce FRF va întări prezenţa mărcii la nivel mondial.

Astăzi a fost prezentat primul echipament oficial elaborat de Joma

Posted by Gazeta Sporturilor on 3 Iunie 2015

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (103)
ge0x
ge0x  •  04 Iunie 2015, 01:04

I-au ales astia pe pintilii si dragos grigore cu fizicul si fetele lor ...daia pare urat echipamentul :))))) daca nu mai avem si noi fotomodele in echipa...cred ca lu tamas ii statea bine mai ales si cu o halba intr-o mana

ge0x
ge0x  •  04 Iunie 2015, 01:01

Bine ca nu jucam dezbracati :)))))

ge0x
ge0x  •  04 Iunie 2015, 01:00

Lasa ca nu joaca echipamentul...putea sa faca cateva randuri de echipamente si la APACA. Oricjm aia de la adidas faceau misto de noi...cele mai nasoale tricouri de la adidas romania le avea...

Vezi toate comentariile (103)
Comentează