FOTBAL  »  NATIONALA  »  REGULAMENT

FRF a modificat regulamentul pentru a dezafilia şcoala de fotbal a "Baciului" » Măsură anti-Popescu!

Gica Popescu, Popescu
Gica Popescu, Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

FRF a modificat special regulamentul pentru a putea dezafilia Şcoala de Fotbal "Gică Popescu", deoarece gruparea olteană a atacat în civil deciziile comisiilor federale

Conflictul dintre Gică Popescu şi Federaţie se acutizează. Forul condus de Mircea Sandu nu agreează deloc faptul că fostul internaţional a atacat în instanţa civilă decizia definitivă şi executorie a Comisiei de Recurs.
Potrivit acesteia, Gică Popescu trebuie să plătească 300.000 de euro clubului Dunărea Galaţi pentru transferul juniorului Bogdan Gavrilă la AS Roma.  

În vigoare de o lună, făcut public abia ieri
FRF vrea să-l dezafilieze, dar n-are bază legală. Pentru asta a modificat în secret regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor: "În cazul în care clubul nu îşi execută obligaţiile în termen de 30 de zile de la rămînerea definitivă şi executorie a hotărîrii, va fi sancţionat cu neprogramarea echipelor în competiţii oficiale şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători". În cel vechi nu se specifica clar termenul de plată.

Ciudat este faptul că FRF a făcut publice aceste modificări abia ieri pe site-ul său oficial, deşi în comunicat se menţionează că ele au intrat în vigoare la 22 ianuarie 2010.

"FRF e în mare culpă!"
Gică Popescu nu se sperie. "Am aflat marţi de la avocaţii mei despre modificările pe care le-au făcut în regulament cei de la Federaţie. Nu e în regulă. FRF e într-o mare culpă. Dacă lucrurile erau simple, comisiile ar fi luat pînă acum de 10 ori o decizie. Justiţia va hotărî, pentru că Federaţia nu poate să facă ce vrea de capul ei. Trebuie să se alinieze legilor acestei ţări", a declarat fostul căpitan al Barcelonei.

"Regulamentul invocat de FRF nu poate fi aplicat deoarece este contestat în instanţă. Să nu ajungem să facem plîngere penală împotriva celor vinovaţi"
Mircea Moise, juristul Şcolii de Fotbal Gică Popescu

Pandurii riscă neprogramarea
Sub incidenţa noilor modificări intră şi Pandurii Tîrgu-Jiu. Gorjenii riscă să nu fie programaţi în prima etapă din retur din cauza unui litigiu cu Gloria Bistriţa pentru transferul lui Mădălin Popa. "Firma fiului lui Ioan Horba a modificat unilateral contractul de 50.000 de euro şi a făcut mai multe adăugiri cu pixul, astfel că LPF ne-a scos cu penalităţi de trei miliarde de lei vechi. Nu vom plăti!", a precizat preşedintele Pandurilor, Marin Condescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  17 Februarie 2010, 16:03

Bai, lume nebuna... Este umilitor sa stai in cap pentru niste dobitoci...Adica n-am voie nimic decat sa fur dar sa impart si cu CAPii. De ce draku acceptam toate nenorocirile astea din Romania? Bai, chiar numai unii si aceeasi au dreptate? Ati confiscat adevarul ? Numai unii si aceeasi il detin? Bai, Dumnezeilor ! Cand va veti trezi din betia puterii? Trebuie sa muriti doar? In măsa de viaţă !

 •  17 Februarie 2010, 11:18

e hot mah ? sa va fgm de nerecunoscatori . va dati voi cu parerea despre toate. statul asta mizerabil isi merita impozitele primite? astia care conduc tot prin tara asta credeti ca isi platesc darile? toti isi trec lucrurile casnice, ca cheltuieli in folos de serviciu. si unii pesionari stau in casa si mor de frig din cauza sistemului p.u.lii mele. voi nu vedeti cata coruptie e peste tot? cum plm sa schimbi legi/regulamente ca sa fie ca tine. cum sa declari cetatean de onoare un puscarias? :->

 •  17 Februarie 2010, 10:09

Din nou federatia, in frunte cu mIRCEL, dau lovitura de gratie unui rival. Asa se procedeaza in acest for dominat de mita, spaga, dezonoare si alte caracteristici negative. Aceste persoane trebuie sa dispara urgent din conducerea fotbalului, altfel nu avem sanse sa ne redresam niciodata. Nu am pretentia ca Popescu este vreun sfant, dar oamenii de la frf dau mereu dovada de partinire si cauta toate mijloacele posibile sa distruga oamenii care nu sunt cu ei. Rusine, sunteti niste oameni de nimic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează