FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

FRF nu vrea să anuleze meciul cu Grecia: "99.99% se va juca, dar nu ştim unde"

Suporter al naționalei la meciul cu Belarus, din preliminariile CE 2012
Suporter al naționalei la meciul cu Belarus, din preliminariile CE 2012

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 18:51

Federaţia Română de Fotbal a confirmat că nu va anula meciul amical cu Grecia, care ar trebui să se dispute pe 15 noiembrie, deşi nu a găsit încă o locaţie viabilă pentru organizarea partidei.

Iniţial, meciul ar fi trebuit să se dispute în Germania, dar din cauza climatului politic şi social, nemţii au refuzat propunerea FRF-ului.

"În proporţie de 99,99 la sută meciul se va juca, totul e să se găsească un loc de disputare după ce Federaţia Germană de Fotbal nu şi-a dat acordul ca partida să aibă loc pe teritoriul Germaniei. Mai sunt două sau trei ţări ca variante, dar momentan nu putem spune care sunt acestea.

Stadionul pe care se va disputa meciul trebuie să întrunească condiţiille unui meci internaţional. În mod normal nu ar trebui să fie probleme, dar momentan suntem blocaţi", a spus Paul Zaharia, ofiţerul de presă al FRF.

România va juca la mijlocul acestei luni două partide amicale, cu Belgia pe 11 noiembrie, la Liege, şi cu Grecia pe 15 noiembrie.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
luciano86
luciano86  •  05 Noiembrie 2011, 15:52

tipic... si noi vrem sa scoatem capul prin europa... si nu suntem in stare sa organizam un amical... vaisamar :-j

kily
kily  •  05 Noiembrie 2011, 14:02

Adevarul este ca domnul paul zaharia este blocat si atarnat de prea mult timp de turul pantalonilor lui sandu nasu... Sau, altfel spus, cum poate o sluga sa se ocupe de organizarea unui meci intertari?! Ma gandesc, poate'l ajuta marele "creier" din FRF, "domnul" kaszay...

claudiasim
claudiasim  •  05 Noiembrie 2011, 08:59

de ce nu joaca la cluj?????astia de la federatie se cred brazilia sau argentina sa joace meciurile internationale in strainatate?????sau vor sa joace ca la teatru cu tribunele gole??????sunteti penibili.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează