FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL » ROMÂNIA - MUNTENEGRU 4-0

Fundaşii amendaţi

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iunie 2008 00:00

Piţurcă a fost nemulţumit de defensivă: “Adversarii au ajuns prea uşor la poarta noastră!”

Selecţionerul consideră că rezultatul de 4-0 este unul prea dur pentru Muntenegru şi s-a arătat nemulţumit de jocul defensiv al “tricolorilor”. “Poa­te scorul a fost sever, mai ales că adversarii ne-au pus mari proble­me în prima repriză. Dacă înscria Vu­cinici, altfel era jocul. Nu sînt mul­­ţumit de fundaşi! Prea uşor se ajungea la poarta noastră! ”, a spus Piţurcă.

“Altă echipă la Euro
Antrenorul “naţionalei” a găsit însă o explicaţie pentru jocul mai slab din prima parte: “Băieţii vin după antrenamente foarte dure . De aceea nici concentrarea nu a fost probabil maximă şi n-au re­uşit să se ridice la nivelul pe care-l doream”.”Chiar dacă am învins categoric, nu sînt deloc satisfăcut de joc! S-a simţit că în repriza a doua au intrat jucători mai proas­peţi”, a mai punctat Piţurcă. Solu­ţia? “Trebuie să reglăm problemele fizice şi psihice ale jucătorilor. Cu siguranţă, echipa din această seară nu va fi aceeaşi cu cea de la Euro”.

“Să arătăm ca o formaţie mare!”
Tehnicianul nu l-a uitat pe Nicolae Dică, eroul serii, cu două goluri înscrise : “A încercat să demonstreze că merită să fie titular la turneul final, avînd reuşite foarte frumoase”. Cu doar opt zile rămase pînă la debutul “trico­lorilor” la Euro, Piţurcă mai are o singură dorinţă: “Să ne satisfacem suporterii şi să arătăm ca o echipă mare. Nu avem nimic de pierdut, doar de cîştigat. Ne jucăm şansa noastră!”.

“Nu mi-a plăcut evoluţia lui Ştefan Radu pe postul de fundaş central. În acea zonă am avut probleme în prima repriză a meciului cu Muntenegru”
Victor Piţurcă antrenor România

Nicoliţă aclamat
Spre deosebire de jocurile de cam­pionat, stelistul Bănel Nicoliţă a a­vut parte de o primire mult mai căl­duroasă pe Ghencea în tricoul “na­ţionalei” . El a intrat pe te­ren în minutul 55, în locul lui Fl. Pe­tre. Alt­fel, golul de 3-0 al lui Dică l-a făcut pe Piţurcă să zîmbească pen­tru prima dată pe parcursul meciului.

Debutanţi
Săpunaru şi Stăncioiu au debutat aseară în tricoul echipei naţionale. Fundaşul Rapidului a fost introdus pe teren în minutul 57 în locul lui Cosmin Contra, în timp ce al 3-lea goalkeeper al României la Campionatul European a intrat în poartă în minutul 78, înlocuindu-l pe Marius Popa.

Lobby vrea finala!
Bogdan Lobonţ a mărturisit că România vrea să atace ultimul act de la Euro: “Ne dorim să prin­dem finala competiţiei şi vom face tot ce depinde de noi pentru a ajun­ge acolo. Meciul cu Muntenegru ne-a ajutat să vedem unde ne aflăm îna­intea partidei cu Franţa, în faţa că­reia trebuie să prindem o zi mare”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  01 Iunie 2008, 12:55

Florentin Petre eu ZIC CA NU ARE LOC IN ECHIPA...UN JUCATOR MAI SLAB CA EL NU CRED CA ESTE SI NOI MERGEM SA JUCAM CU FRANTA ,ITALIA ETC CU JUCATOR CA PETRE.....SLAB SLAB SLAB

 •  01 Iunie 2008, 09:50

adevarul e ca Tamas si Stefan Radu au fost slabi de tot aseara. Zburau centrarile prin careu in primele 20 de minute... si ei nu erau in stare sa respinga niciuna... in plus mi s-a parut ca cei 2 mijlocasi la inchidere ( Radoi si Chivu ) alaturi de VEDETA:| Mutu nu prea au ajutat asa mult la faza defensiva.

 •  01 Iunie 2008, 09:31

Pleaca ma dracului cu Moti al tau. El a jucat intr-o repriza cand Muntenegru nu mai exista. Si eu m-as descurcat in repriza a doua. Oricine juca in prima repriza, la fel patea. A fost vorba de concentrare, de conservare. In repriza a doua au jucat cei cu sanse mai mici la titularizare, si au bagat material, asta si pe fondul caderii oaspetilor. oricum, a fost un test neelocvent. Tot in ceata suntem.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close