FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Altă propunere neașteptată pentru națională: „Poate fi oricând de folos”

Și Gabi Torje îl vede pe Vlad Chiricheș în lotul pentru Euro 2024
Și Gabi Torje îl vede pe Vlad Chiricheș în lotul pentru Euro 2024

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 07:15 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 08:19

Vlad Chiricheș s-a întors pe teren, sâmbătă, în amicalul FCSB-ului cu Gloria Buzău, după accidentarea care l-a ținut pe tușă din august anul trecut.

Victima unei leziuni musculare în august 2023, Vlad Chiricheș a revenit sâmbătă pe teren, în meciul-test disputat de FCSB împotriva Gloriei Buzău (1-1).

Bine aţi venit în viitor! Fotoreportaj GSP în metropola din lume cu cei mai mulţi oameni: fără maşini, cu metrouri automatizate şi oraşe subterane + Cum se trăieşte un meci de baseball în Japonia
GSP SPECIAL
Bine aţi venit în viitor! Fotoreportaj GSP în metropola din lume cu cei mai mulţi oameni: fără maşini, cu metrouri automatizate şi oraşe subterane + Cum se trăieşte un meci de baseball în Japonia

Deși fundașul central al roș-albaștrilor are 34 de ani și e tot mai fragil din punct de vedere fizic, fostul său coechipier la echipa națională, Gabi Torje, consideră că el poate reveni oricând la lot. Argumente? Experiența și valoarea incontestabilă.

Ce spune Gabi Torje despre Vlad Chiricheș

„A stat destul de mult timp, dar valoarea lui e incontestabilă. Nu ar fi rămas atât timp în străinătate, a fost căpitanul naționalei, a fost la turneul final în 2016.

Eu cred că poate fi oricând de folos echipei naționale. E greu să fii selecționer, sunt foarte mulți jucători propuși, e greu să alegi 25 în lot, 11 să-i bagi pe teren”, a spus Gabi Torje, la Liga Digisport.

Mihai Stoica: „Eu cred că Vlad Chiricheș va fi la Euro 2024”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, este chiar convins că Chiricheș va fi în lotul României la Euro 2024. Dacă el va juca în cele 9 meciuri rămase până la finalul play-off-ului, MM crede că Edward Iordănescu va apela la serviciile fundașului care este foarte apreciat de selecționer.

„În 9 meciuri va bifa 90 de minute și eu cred că va fi la Euro. Știu cât de mult îl apreciază Edi”, a spus recent oficialul FCSB, la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Vlad Chiricheș vrea să joace cu România la Euro 2024: „Nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională”

La rându-i, Chiricheș nu ascunde că vrea să meargă la turneul final din Germania (14 iunie - 14 iulie). „Cumva, după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. Nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla”, a spus Vlad Chiricheș, pentru Orange Sport.

VIDEO. ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1 » Florinel Coman nu este îngrijorat după rezultatul din această seară: „Este prima echipă cu care am jucat, care s-a apărat de la început”

Ați mai putea citi:

De ce victoria României U19 cu Germania nu poate fi trecută cu vederea » 3 argumente pentru generația lui Mazilu, Borza și Rareș Pop

Așa a fost ultima oară când am întâlnit Columbia » 11 imagini despre care nu știai că mai există! Ziua în care vedetele Diviziei A s-au luat la trântă cu sud-americanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
janus_mirror
janus_mirror  •  24 Martie 2024, 13:56

Doar daca Chirichesh al spertzuieste pe Edy ar putea fi parte din lot. La prima lui aparitie Mangafaua ne face de tot.

dansy
dansy  •  24 Martie 2024, 11:58

Ce propunere!Bai băiatule Chiriches este terminat.Avem fundași mai buni și mai tineri care joacă fără floricele ca Chiriches.Sa ne amintim câte jocuri am pierdut datorită driblingurilor inutile făcute în apărare de Chiriches!

balderis
balderis  •  24 Martie 2024, 08:53

Ați înebunit de tot !!!!!!!! Cum să iei bă, muhaiaua asta și accidentată la Euro !? El n-a fost bun, cînd era tînăr și sănătos !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează