FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

GALERIE FOTO Cele mai reușite meme-uri după România - Spania 0-0 » Am aflat și adevăratul motiv pentru care Ivan n-a dat gol ibericilor :)

Foto: Facebook +19   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 09:25

România și Spania au terminat 0-0, la Cluj, într-un meci amical, naționala noastră arătând determinare și dorință de sacrificiu.

La finalul meciului, omul meciului a fost desemnat Nicușor Stanciu, care și-a creat câteva ocazii foarte bune pe parcursul meciului. De altfel, fotbalistul Stelei a fost evidențiat și în meme-urile internauților după partida de aseară.

Nici Andrei Ivan n-a scăpat. Fotbalistul lui CSU Craiova a intrat pe teren în minutul 66 în locul lui Bogdan Stancu și a jucat în nota echipei. Totuși, fanii naționalei au fost nemulțumiți că atacantul n-a marcat și au sugerat că n-ar fi înscris tocmai pentru că nu l-ar mai lua Barcelona. Andrei Ivan a fost dorit în iarnă de echipa secundă a catalanilor, însă până la urmă fotbalistul a rămas în curtea lui CSU.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cele mai bune glume după meciul România - Spania 0-0.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (9)
10202601865367440
Ovidiu Videl Radulescu  •  28 Martie 2016, 18:32

Am vazut meciul de ieri si ma-m bucurat ca nu a pierdut,ce-i mai buni au fost apararea si mijlocasi care au blocat suturile oaspetilor pe poarta noastra,trebuie lucrat la atac care au sutat doar afara de spatiul porti spaniole. Videl Suedia

sakamoto
sakamoto  •  28 Martie 2016, 17:04

Este adevarat:Pintilii a fost cel mai bun fotbalist roman si nu rasfatzatul Stanciu. Baiatul-Stanciu-trebuie cu orice pretz laudat, doar-doar pacaleste Giginio cu dinsul, chinezi sau arabi. Reclama=sufletul comertzului! De o vreme, se face o reclama furibunda pt modestul Stanciu. Sa dea bunul Dumnezeu, sa n-am dreptate, voi fi primul entuziast.

talpaiadului
talpaiadului  •  28 Martie 2016, 14:51
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Martie 2016, 13:01

...dar Stanciu ...de ce n a dat ?...se crede vedeta dupa un gol marcat unor diletanti din Lituania carora rusii le au dat trei ... Stanci e un jucator egoist care se crede Maradona in loc sa dea pasa unui coechipier mai bine plasat el trage de la 40 de metri pe langa poarta ...n are niciun viitor ...

Nu inteleg ce cauta Ivan la nationala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează