FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ITALIA, MÎINE, 21:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gazeta vă prezintă secretul dureros al lui Silviu Ilie, surpriza lui Răzvan! » "E un tip cam ciudat!"

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Gălăţeanul suferă pentru că, la începutul anului, cînd era în cantonament, i-a murit tatăl de cancer. Din cauză că e introvertit, antrenorii săi spuneau că e "încet la minte".

Convocarea mijlocaşului Oţelului, Silviu Ilie, 22 de ani, pentru amicalul de mîine seară cu Italia a fost surprinzătoare. Mijlocaşul de 22 de ani nu era văzut ca un jucător de perspectivă de cei de la lotul de tineret al României.

Lucescu l-a remarcat însă în angrenajul liderului Ligii I şi, pe fondul listei lungi de absenţi, a vrut să vadă cum se descurcă împotriva Italiei.

Credeau că e încet la minte
"El pare să aibă anumite calităţi, dar dă senzaţia că nu înţelege nimic din ce e în jurul lui. Mai mult de două indicaţii nu-i puteam da ca să nu-l bulversăm!", spuneau cei din staff-ul "naţionalei" mici.

Un apropiat al familiei sale are însă altă versiune: "E puţin ieşit din comun pentru că nu e prea vorbăreţ. Lui nu-i plac cluburile, ştie doar fotbal şi familie".

N-a jucat deloc cu Anglia
Deşi nu avea multe soluţii pe stînga, Săndoi nu l-a prea chemat la "tineret". Nici pentru barajul cu Anglia pentru CE 2011, gălăţeanul nu a fost convocat iniţial. A ajuns în lot abia după ce mai mulţi jucători s-au accidentat, fiind adus de urgenţă, însă nu a jucat nici un minut în returul de la Botoşani.

Drama vieţii: i-a murit tatăl
Silviu Ilie a trecut prin momente groaznice în urmă cu 9 luni, tatăl său murind din cauza cancerului, pe cînd fotbalistul se afla cu Oţelul în cantonament în Antalya. "A suferit enorm, însă şi-a revenit pentru că e un copil puternic. Mă bucură enorm convocarea sa", a spus cel care l-a promovat în Liga I, Petre Grigoraş.

"Stîngul fantastic şi dorinţa de a fi mereu mai bun sînt atuurile sale"
Petre Grigoraş, fost antrenor al lui Silviu Ilie

4 jucători a promovat Lucescu jr. din lotul "tineretului" folosit de Săndoi la barajul ratat cu Anglia, în octombrie: Gardoş, Rîpă, Torje, S. Ilie

Acomodare cu mingile italienilor
"Tricolorii" au efectuat aseară, de la 20:00 (ora României), prima şedinţă de pregătire la Klagenfurt, pe terenul secund al Hypo Arena. Băieţii lui Lucescu jr. s-au antrenat cu mingi Puma, sponsorul federaţiei italiene, cu care se va şi juca miercuri. Fiindcă au avut meci duminică, Bogdan Stancu şi Tătăruşanu s-au pregătit separat, la fel ca şi Marica, atacantul exersînd alături de secundul Stelea faze de finalizare. Selecţionerul şi-a împărţit apoi elevii în două echipe pentru o miuţă: Maftei, Gardoş, Florescu, Torje, Deac, Bilaşco, Bucur într-o parte, şi Rîpă, Tamaş, Goian, Raţ, Tănase, Ropotan, Alexa, S. Ilie în cealaltă.

Echipe probabile
ROMÂNIA: Pantilimon - Maftei, Tamaş, Chivu, Raţ - Cr. Tănase, Florescu, Ropotan, Deac - Marica, B. Stancu.
Rezerve: Tătăruşanu, Rîpă (debutant), Goian, Gardoş (debutant), Torje, Alexa (debutant), S. Ilie (debutant), G. Bucur, Bilaşco

ITALIA: Viviano - Cassani, Bonucci, Ranocchia, Balzaretti - De Rossi, Aquilani, Mauri - G. Rossi, Pazzini, Balotelli.
Rezerve: Sirigu - Santon, Gastaldello, Astori, Criscito, Diamanti, Ledesma, Gilardino, Quagliarella

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
renegatul_
renegatul_  •  16 Noiembrie 2010, 21:37

...pai d'aia nu merge treaba la nationala, si-n meciurile amicale ca si-n cele oficiale jucam de la inceput in 8 ...iar adversarii in 11.

doisinoua
doisinoua  •  16 Noiembrie 2010, 13:22

o intrebare buna? de ce tanase si nu torje? stelist fiind, imi pun intrebarea asta..

alingeorgian
alingeorgian  •  16 Noiembrie 2010, 12:31

INCREDIBIL?! Torje rezerva si Tanase titular????!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează