FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

General 50 » Un succes cu Irlanda de Nord îl aduce pe Anghel Iordănescu la o cifră rotundă în propriul palmares

Articol de , - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 21:27

Tata Puiu ar face 50 de succese la cel de-al 84-lea său meci ca selecţioner. Ieri a spus că "n-am dormit toată noaptea încercînd să găsesc formula ideală".

"Este cel mai important meci al anului". Anghel Iordănescu a apărut, la conferinţa de presă de ieri, extrem de montat. "Nu am dormit toată noaptea pentru a găsi cea mai bună formulă de start!".

Generalul are şi un motiv ascuns pentru dorinţa de victorie. Ar înregistra cel de-al 50-lea succes pe banca primei reprezentative! E la al treilea mandat, în precedentele două avînd trei turnee finale bifate, CM 1994 şi 1998, plus CE 1996. A debutat pe 8 septembrie 1993, la un 4-0 în Insulele Feroe.

Tata Puiu a conchis cu o mică nemulţumire, "am avut doar trei zile pentru a pregăti meciul", dar se bazează pe aportul fanilor. "Nu ţin minte vreo partidă decisivă pierdută cu ei alături de noi!".

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Plouă, Arena se acoperă
Dacă miercuri seară erau vîndute în jur de 25.000 de bilete, fanii "tricolorilor" nu s-au înghesuit la case cu o zi înaintea meciului. Pînă aseară s-au dat aproximativ 27.000. Tichetele vor fi disponibile pînă la startul partidei. Mijloacele de transport în comun vor acţiona cu program prelungit, pînă la ora 1:00. Se anunţă ploaie şi 11 grade Celsius, aşa că Arena va fi acoperită pe toată durata zilei.

Fără bannere
După incidentele de la jocul cu Ungaria, care puteau avea ca efect o partidă fără spectatori cu Irlanda de Nord, suporterilor le este interzis accesul în stadion cu mesaje de orice fel. , Conform Jandarmeriei, singurele elemente permise fanilor pentru meciul din această seară sînt steagurile tricolore.

INBOX:
- COMIC. La antrenamentul de ieri, Iordănescu l-a surprins pe Vlad Chiricheş. Chiar la începutul încălzirii, l-a luat de braţ pe fundaş şi l-a trimis la un interviu pentru Sky Sports! Stoperul s-a întors abia după ce colegii încheiaseră încălzirea. :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  14 Noiembrie 2014, 19:42

Abia aştept ca nord-irlandezii să bată şi degeneralul politruc să zboare cu un şut în c*r la pensie.

nykes
nykes  •  14 Noiembrie 2014, 10:50

Asa!.... sa se invete minte fanii Nord Irlandezi . In Romania pe stadioane se intra doar cu steaguri tricolore. Sa fie clar de la inceput...altfel au de a face cu BGS-ul(tot ei sunt sau au fost schimbati???).:-))

para.para
para.para  •  14 Noiembrie 2014, 10:29

Si infrangeri cate o sa faca dupa acest meci?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează