FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Edi Iordănescu, acuzat că l-a dărâmat mental pe Olaru: „Tu cauți să reconstruiești. Ce faci, îl scoți din lot?”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 10:28 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 12:26

George Galamaz (41 de ani), fost campion cu Unirea Urziceni în 2009, consideră că Edi Iordănescu a greșit când l-a ascos din lot pe Darius Olaru (24 de ani), pentru meciul cu Bosnia, pierdut de România cu 0-1.

  • România - Finlanda se joacă sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, pe stadionul din Giulești (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1)

Mijlocașul de la FCSB  a fost titular în primul meci al naționalei în Liga Națiunilor, înfrângerea cu Muntenegru, 0-2. Olaru a fost însă schimbat la pauză, iar în partida următoare a fost lăsat în afara lotului.

A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”
GSP LIVE
A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”

Edi Iordănescu, acuzat că l-a dărâmat mental pe Olaru

Galamaz, fost fundaș central cu 4 meciuri în echipa României, consideră că Olaru este un om de bază în reconstrucția naționalei și îl critică pe selecționerul Iordănescu.

„Îl scoţi din lot, îl penalizezi pe Olaru, care în campionat a făcut nişte lucruri foarte bune şi a avut un sezon excelent. Şi datorită jocului lui FCSB a ajuns să se bată la titlu. Îl scoţi pe el, un jucător pe care te vei baza în viitor. Ce să mai simtă acel jucător? 

Îţi dai seama că e dărâmat mental! Tu cauţi să reconstruieşti, să te foloseşti de jucători care pot face diferenţa, ce faci, îl scoţi din lot?”, a spus George Galamaz, potrivit Prima Sport.

CV George Galamaz

  • Campion în Liga 1 cu Unirea Urziceni, în 2009
  • Cupa României cu FCSB, în 2011
  • Cupa României cu Dinamo, în 2005
  • 4 meciuri în naționala României

Verdictul lui Edward Iordănescu, după Bosnia - România 1-0: „Responsabilitatea este pe umerii mei!”

Citeșt și alte știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu, „urecheat” în direct de șefii FRF: „Să își ia mai mult timp de gândire înainte să vorbească” » Afirmația care nu le-a picat bine federalilor

Vicepreședintele Comisiei Tehnice i-a „disecat” pe finlandezi: „Să nu dea gol primii, că greu îi mai desfaci” + „Avem impresia că toți sunt desculți, numai noi încălțați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
tinn_2
tinn_2  •  11 Iunie 2022, 21:33
Postat de adriann_ pe 10 Iunie 2022, 17:51

Sarmane postacel, diferenta dintre prima repriza cu Muntenegru (cu "perlele" in teren) si prima repriza cu Bosnia (fara "perle") a vazut-o o tara intreaga. Tu acum doar te faci de ras in public.

diferența a fost 0 puncte, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  11 Iunie 2022, 14:55
Postat de mjfairplay pe 10 Iunie 2022, 17:01

Moshule...la ce scoti pe gura speram Sa nu Mai ai mult pana departe pentru a ne scutii de snobiile si dementele tale...daca Darius Olaru nu joaca nimic..tu ce joci?dea mama si dea tata cu nepotica???

Mnda,joaca la fel de bine precum argumentezi tu...adica injura...fotbalul !Ce a jucat mai la nationala pana acum ? Nimic ! Ca in campionatul asta al nostru super valoros mai are momente bunicele nu inseamna ca-i "valoare"!Sa-l vedem cu finlandezii si apoi iti spun si despre alte jocuri,la care vad ca nu te pricepi !

danut.petnaise
danut.petnaise  •  10 Iunie 2022, 21:36

Asta merită Gigi. Jordan l-a băgat în echipă, Jordan l-a exclus. Jordan l-a băgat în echipă pe "Tavi", Jordan l-a terminat.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează