FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 2-0

Gest superb făcut de Lucian Sînmărtean după ce l-a umplut de sînge pe Lucas Andersen » Cum a reacţionat danezul

Articol de - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 12:49

În minutul 23, în timpul unui ieşiri din apărare a danezilor, Lucian Sînmărtean l-a lovit cu cotul în gură pe Lucas Andersen, în încercarea de a recupera mingea, danezul fiind la meciul de debut la naţională.

Nordicul sîngera şi, din imagini, se vedea că avea trei dinţi care abia se mai ţineau, în urma loviturii primite. Arbitrul sloven Vincici nu a dictat nici fault şi nici nu l-a avertizat pe mijlocaşul român.

A oprit jocul doar fiindcă danezul rămăsese la pămînt. Andersen nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit imediat cu Wurtz.

A fost pansat la vestiare şi apoi s-a întors pe banca de rezerve a echipei sale. La pauză, el a fost dus la Facultatea de Stomatologie, pentru o intervenţie de urgenţă.

Şi-a cerut scuze după meci

După partida de aseară, Lucian Sînmărtean a cerut numărul lui Lucas Andersen, pe care l-a sunat pentru a-şi cere scuze pentru acest incident.

Informaţia a fost confirmată de un om de stafful nordicilor, care a recunoscut că jucătorul lui Ajax a acceptat scuzele.

"E adevărat că Sînmărtean l-a sunat pe Andersen. Nu e supărat, a acceptat scuzele, se mai întîmplă, aşa e în fotbal", a spus un membru din stafful lui Olsen.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (74)
alenb
alenb  •  20 Noiembrie 2014, 16:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cand e vorba de stelisti e 'lipsa de intentie". La fel se comenta si la lacatus si gardos. Cand e fault impotriva e cu intentie bienenteles :))

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  20 Noiembrie 2014, 12:58
Postat de microbuzulbotosani pe 19 Noiembrie 2014, 19:20

sanmartean trebuie suspendat pentru urmatoarele 16 meciuri pe care le va disputa reprezentativa noastra.

Gest superb facut si de Muresan...Argasitul ce zici zmeule ???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Noiembrie 2014, 00:30
Postat de tenko pe 19 Noiembrie 2014, 21:33

care e superbitatea gestului, ca nu inteleg? nu e normal sa iti ceri scuze dupa ce ii scoti 3 dinti involuntar unuia? e un gest firesc si nimic iesit din comun sa iti ceri scuze, la o asemenea intamplare, nu e nimic superb, extraordinar si de necrezut! dar ma rog, noi ne-am obisnuit cu taranismele si ignoranta, doar face parte din fotbal, a fi fair-play sau a recunoaste o greseala, a devenit "gest superb"!

pai nu ti-e clar " e facut de un stelist, ce dreq nu intelegi... i-a scos 2 dinti cu multa demnitate !.>)

Vezi toate comentariile (74)
Comentează