FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gheorghe Hagi face anunţul aşteptat de toţi iubitorii echipei naţionale a României » Cum vede "Regele" viitorul "tricolorilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 11:58

Naţionala de fotbal a României este prima într-o grupă în care nu pleca din postura de favorită pentru calificarea la Campionatul European din 2016.
Deşi această campanie de calificare s-a început cu Victor Piţurcă la cîrma echipei naţionale, după trei meciuri tehnicianul român a plecat la Al Ittihad, locul său fiind luat de Anghel Iordănescu.

Fostul component al "Generaţiei de Aur", Gheorghe Hagi, a comentat şi el schimbarea din fruntea naţionalei şi vede un viitor strălucit al acestei generaţii de fotbalişti.

"Schimbul de antrenori s-a făcut bine, cu două meciuri bune (n.r. România - Irlanda de Nord 2-0, România - Danemarca 2-0) şi de acum încolo uşor, uşor în timp se poate vedea amprenta unui antrenor sau filozofia lui. Trebuie să vină şi timpurile bune", a spus Hagi la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
costeltudor
costeltudor  •  29 Decembrie 2014, 21:52

Care rege ba analfabetilor ? E o blasfemie ce faceti .

sokisok
sokisok  •  29 Decembrie 2014, 15:41

Gazeta devine din ce in ce mai mult un ziar de cancan! un titlu scris in caractere gigantice si cat mai provocatoare, pt a oferi in corpul articolului 2 fraze, si alea vai de ele! "Anuntul asteptat" .... se rezuma la o constatare simpla, de bun simt! Hagi de altfel neavand nici o vina (dincolo de lb romana,care nu fu niciodata forta lui). Doar nu o sa se arunce in pronosticuri necugetate numai ca sa creasca tirajul Gazetei!?! Se duce de râpa ziarul asta domnilor si doamnelor! cum bine zicea un alt cititor, devine .... "o fituica".

polistul68
polistul68  •  29 Decembrie 2014, 14:46

Daca Rejele a spus ca vin timpuri bune....dar jucatorii..unde sunt jucatorii...ca fotbal fara fotbalisti, nu prea merge....si la noi, fotbalistii sunt tot mai putini....deci sa ne lamureasca Hagi, cum va merge bine, atita timp cit jucatorii joaca...rau ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează