FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gică Hagi se ia şi de Anghel Iordănescu: "A fost o greşeală, înseamnă că nu m-a cunoscut încă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 11:03

Gică Hagi s-a supărat şi pe Anghel Iordănescu, după ce actualul director tehnic al FRF a declarat că îi propune să se alăture echipei lui Răzvan Burleanu.

"A fost o greşeală a lui Iordănescu, înseamnă că nu m-a cunoscut încă. Dacă mă invită să merg la Federaţie, înseamnă că nu m-a cunoscut. Nu s-a schimbat nimic la Federaţie. Secretarul general e din gaşca veche.

Noi aveam un proiect foarte bun. Nu erau vorbe în vînt, erau oameni care au demonstrat că pot. Gică Popescu a avut o echipă şi un program foarte bun. Doar nişte campioni pot crea campioni.

Acum nu mă mai interesează, nu sînt compatibil, nici nu eram compatibil", a declarat Hagi la Dolce Sport.

Hagi, dezlănţuit la adresa noii conduceri a FRF: "Fraţilor, treziţi-vă! Fotbalul românesc s-a dus dracu'!"

Citește și:

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Nationala
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (29)
madskills
madskills  •  04 Aprilie 2014, 12:15
Postat de polistul68 pe 03 Aprilie 2014, 16:14

Voi mai citit odata declaratiile si Hagi, si vedeti daca il regasiti pe fotbalistul modest in ele...uita-ti-va la actiunile lui hagi, si vedeti daca mai regasiti fotbalistul corect care dadea totul pe tern....uita-ti-va la antrenorul Hagi, si vedeti daca regasiti "dirijorul" din teren...mai terminati voi cu pupatul in dos aiurea..si daca va trage un pirt, voi va dati pe spate..ca e de la Hagi.

Niciodata nu a avut "skiluri" de orator ba chiar pot sa zic ca nici un iq foarte ridicat. DAR Hagi fata de Popescu are un hotel de lux care merge pe plus, are o clinica dentara de foarte multi ani (prima lui afacere daca nu ma insel), situatia in centru, care e printre cele mai bune din Bucuresti, la calitatea serviciilor ma refer. Deci se pricepe la afaceri. Multa lume a zis si mai jos, poate nu stie sa se exprime verbal, si de multe ori ar trebui sa taca, ceea ce sunt perfect de acord. Voi credeti ca Hagi sta in banii luati pe jucatorii de la Viitorul? Omul e milionar, dar e bolnav cu fotbalul, asta e pacatul lui. Nu trebuia sa investeasca in Romania.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Aprilie 2014, 00:01
Postat de madskills pe 03 Aprilie 2014, 13:23

Hai, incepeti cu injurii la adresa lui. Hagi i-a atacat si pe aia din vechea garda, inclusiv pe Sandu, pe care l-a facut soferul lui Burleanu. Dar la noi daca spui adevarul, incepe lumea cu paranoia, blaturi si alte chestii. A zis-o bine: Kassai e inca acolo. Nu poti sa pornesti o recunostructie cand de o luna de zile tu ca presedinte care abia ti-a mijit mustata stai si apari mai mult la tv decat la sediul frf. Timpul o sa-i dea dreptate lui Hagi.

Kassai nu e acolo. E Chivorchian, alt blatist. Au inlocuit un blatist minoritar ungur cu un blatist minoritar armean. Cam atat.

ambro2000
ambro2000  •  03 Aprilie 2014, 21:46

Are cineva vreun link cu programul lui Popescu pentru ca as dori sa-l citesc ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează