FOTBAL  »  NATIONALA  »  14 ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO 2008

Hagi: “Putem trece de grupe!”

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Prezent la Constanţa la lansarea “Cupei Hagi”, fostul selecţioner Gheorghe Hagi (foto) a vorbit despre şansele “naţionalei” la turneul final. “Echipa a arătat potenţial. Putem trece de grupe Important este să avem toţi jucătorii la dispoziţie, să mergem decişi. E nevoie de mentalitate de învingător”, a declarat Hagi. Acesta e de părere că meciul contra Franţei este extrem de important. “Primul meci contează foarte mult. Cu încredere şi curaj putem depăşi faza grupelor. Şi la Euro 2000, cînd am jucat cu Germania, Portugalia şi Anglia, deşi nu eram printre favoriţi, am mers mai departe!”, a spus fostul tehnician stelist, care l-a lăudat pe Piţurcă: “A dus echipa la Campionatul European, trebuie să-i dăm crezare”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  24 Mai 2008, 13:08

putem trece, mai ales daca te aveam antrenor pe tine... cine naiba mai asculta la ce spune asta?... el n-a fost in stare sa bata slovenia si vine acum sa spuna ca putem trece de franta, italia si olanda...

 •  24 Mai 2008, 10:46

ce mai faci? nu te-au mancat inca viermii?

 •  24 Mai 2008, 10:18

putem trece de grupe ,asa cum poti tu hagiule sa castigi un titlu de campion ca antrenor...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează