FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 0-0

Haos la Budapesta » Fanii maghiari s-au bătut cu jandarmii după meci! Violențe pe străzi: un autobuz a fost incendiat

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 00:44

Momente tensionate înainte de startul și după finalul partidei dintre Ungaria și România.

Fanii maghiari s-au luat la bătaie cu forțele de ordine în zona propriului fan-zone. Aceștia au aruncat cu torțe, petarde și sticle în reprezentații Jandarmeriei și s-au bătut și între ei.

La fel s-a întîmplat și la finalul partidei cînd maghiarii s-au bătut cu jandarmii zeci de minute. Delegația României nu a putut ieși de pe stadion, inclusiv Generația '84 a naționalei.

Haosul a continuat și pe străzile din Budapesta, un tramvai fiind scos din funcțiune după ce toate geamurile au fost sparte. De asemenea și un autobuz a fost incendiat. După aceste incidente au fost și mai mulți răniți.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
ftwraku
ftwraku  •  05 Septembrie 2015, 07:30

european sau americand de rang 500***

ftwraku
ftwraku  •  05 Septembrie 2015, 06:26

Da,pt ca autoritatile statului dau dovada de celebritate doar atunci cand influenta lor este pusa in joc. Asta este 'toleranta Europei',cetatenii nu mai au nicio raspundere....Mereu aceiasi 300 de rat^ati incita si fac,mereu aceiasi 10-20.000 de violatori,mereu aceiasi 10-20.000 de hoti samd....Cu ipocrizia si cu astia care se fac pres chiar si in fata unui oficial european sau americand e rand 500,o sa se traiasca mai bine in puscarie? DACA ISI FACEAU TREABA AUTORITATILE de cand AIA AU VENIT IN BUCURESTI si au devastat,distrus afaceri ale unor CETATENI CONTRIBUABILI LA BUGETUL de stat,daca aia primeau cu suspendare 2-3 ani pt ce au facut,ACUM NU MAI FACEAU...ori daca mai faceau si acum,executau aia 2-3 ...Dar ce dracu te faci cand ajung in puscarie si aia ii tin pe camera sa se joace de-a mama si tata in LOC SA GANDEASCA CINEVA O REEDUCARE PRIN MUNCA. IPOCRIZIE. Ma *** pe ea de UE,multe state deja or sa iasa din *** asta de constructie politico-economica din cauza IPOCRIZIEI DE LA BRUXELLES. TOATA INFRACTIUNILE PENALE DIN STATE GEN ROMANIA AU SCAZUT DRASTIC,DIRECT PROPORTIONAL CU INFRACTIONALITATEA. Fiecare tara a avut maimutoiul ei obedient,la noi a fost Predoiu,singurul ministru care a stat in 4 guverne diferite....Ministrul justitiei din 4 guverne Basescu o sa fie viitorul premier...daca a injumatatit pedepsele,probabil ca in ritmul asta o sa EXECUTI 5 pt omor....primesti initial 12 ,dar faci 5 ...ca de,buna purtare. Iar PSIHOPATII,EXTREMISTII,STIU SA AFISEZE 2 FETE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  05 Septembrie 2015, 00:09
Postat de bvd_magheru pe 04 Septembrie 2015, 21:40

Tin mai mult la Romania decit la Dinamo . HAI ROMANIA !!!! JOS BUCURESTIUL !

BAH TU ESTI NEBUN? ASTA SPUSA DE DE TINE..SUNA CAM ASA...HAI TARANII:):) SA FIE INTR UN CEAS BUN SI....SA TE TIE... SALUTARI DE LA.... -MAMA TARII ROMANESTI- :):)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează