FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA, JOI, 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT GSP.RO

Hoban n-are emoții cu Finlanda și îi liniștește pe fani: "Batem cu 2-0, goluri eu și Keșeru"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 01:00

Ovidiu Hoban, 32 de ani, admite că “naționala” traversează o criză în avanposturi, tradusă prin cele trei meciuri consecutive fără gol marcat.

Mijlocașul lui Hapoel Beer Sheva e convins însă că întîlnirea cu nordicii va readuce bucuria succeselor în tabăra tricoloră. Mai mult, Hoban riscă un pronostic:  

"Vom bate cu 2-0, goluri eu și Keșeru. Dacă tot am prins gustul golului la Hapoel, poate reușesc și pentru națională. Iar Claudiu e omul capabil să facă diferența, arată și în Bulgaria că are stofă de golgeter" Ovidiu Hoban

În ediția tipărită de astăzi poți citi interviul integral cu Ovidiu Hoban înaintea partidei cruciale cu Finlanda. Poți răsfoi online ediția digitală, aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
439542782916624
Ervin Elias  •  09 Octombrie 2015, 00:14

Bravo Ovidiule, de la Țahi și Ierom..Gol cât un tub mare cu Oxigen. Poate îl aduci pe BIMBA DE HAPOEL- Tel-Aviv. pentru FEROE ȘI VEȚI CÂȘTIGA CERT.e IN FORMĂ.NEA PUIU NU ȘTIE.

cobra_z
cobra_z  •  08 Octombrie 2015, 09:56

iordanescu are un fix cu hoban asa cum avea piti cu matel , sau razvan lucescu cu florescu. nu am avut in ultimii 20 de ani nici un selectioner cu capul pe umeri . toti cu idei fixe, orgolii si superstitii . si asa mereu jucam in 10 .

mvradulescu
mvradulescu  •  08 Octombrie 2015, 09:02

E de admirat modestia "tânărului" sportiv ! Probabil și Brazilia își "importă" golgheterii tot din Israel ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează