FOTBAL  »  NATIONALA  »  STATISTICĂ

I-am subordonat în prima repriză, dar în a doua parte n-am avut nici un şut » Statistică înfiorătoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 22:09

România a avut o primă repriză foarte bună împotriva Ungariei, terminată cum nu se putea mai bine. Raul Rusescu a marcat dintr-o pasă excelentă a lui Răzvan Raţ. 

"Tricolorii" au avut o posesie zdrobitoare în prima parte a jocului, 69%, reuşind 229 pase complete dintr-un total de 248, adică doar 19 pase greşite.

Maghiarii au stat rău la acest capitol, avînd doar 57 de pase, dintre care 51 corecte.

Mai mult, tricolorii au dat 4 şuturi la poartă, dintre care două au prins cadrul porţii. Ungurii nu au avut însă nici un şut.

Singurul capitol la care Ungaria a condus-o pe România la pauză a fost numărul de faulturi. Maghiarii au avut opt, în timp ce România şapte.

Repriza a doua, o altă faţă
În a doua parte, maghiarii au echilibrat posesia şi au ajuns la 40% la final. Ne-au devansat şi la capitolul pase complete, noi reuşind doar 99 de pase bune, în timp ce ei au ajuns la 102 pase reuşite în ultimele 45 de minute.

Repriza secundă nu a adus nici un şut pe poartă trimis de români, însă maghiarii au trimis două mingi pe spaţiul porţii. Unul dintre şuturi însemnat golul înscris de Dzsudzsak din lovitură liberă.

Dacă Ungaria ne conducea la pauză la numărul de faulturi comise, imediat după revenirea de la cabine, "tricolorii" au ajuns la 17 faulturi comise, iar maghiarii la 15.


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
jazzumbo
jazzumbo  •  11 Octombrie 2014, 21:35

mai bine ar fi antrenat Gabi Firea: chiar daca e super-proasta, macar e imprevizibila. Piturca a devenit plictisitor ...

smeu
smeu  •  11 Octombrie 2014, 21:28

Ba da noi suntem cretini asa? Nu ne zice nimeni ce dracu s-a intamplat la pauza?

goggu
goggu  •  11 Octombrie 2014, 21:04

Bravo, ne-a ajutat mult statistica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează