FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Ilie Dumitrescu indică marea problemă a României contra Ungariei: "Nu am văzut o echipă să cedeze mijlocul terenului aşa cum am făcut noi"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 19:54

Ilie Dumitrescu este de părere că naţionala României a fost superioară echipei Ungariei, dar că jucătorii români au căzut din punct de vedere fizic şi suferă la capitolul experienţă.”Această generaţie n-a ajuns la o maturitate sportivă, este fără rezultate în 
spate. În prima repriză, am dominat clar un adversar extrem de modest, foarte slab. Nu au avut nici o ocazie pînă la acea lovitură liberă şi a mai apărut acea greşeală de poziţionare a lui Chiricheş, din care Nikolic putea marca golul al doilea. Am sesizat o echipă care dacă juca trei zile contra noastră nu ne marca. Dar problemele au apărut după pauză, probleme fizice şi psihice”, a declarat Dumitrescu la DigiSport.

”N-am văzut o echipă să cedeze mijlocul terenului aşa cum am făcut noi. Într-un astfel de meci, trebuie să ai mai mulţi jucători implicaţi, care să-ţi facă diferenţa”, a spus fostul internaţional.

”Sînmărtean nu mai putea să meargă, nu să alerge, din minutul 45. Acum, nu ştiu dacă este o problemă medicală acolo sau fizică. A fost singurul jucător care a adus un plus pe partea ofensivă şi Raţ pe stânga, în prima parte. Rusescu nu este activ, nu iese în evidenţă, dar face diferenţa dacă are o oportunitate. Mă aşteptam foarte mult de la Maxim şi de la Chipciu, ambii au prins o zi slabă, aşa că este normal ca Piţi să facă modificări în meciul cu Finlanda”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (20)
goghe
goghe  •  14 Octombrie 2014, 15:52
Postat de torque07 pe 14 Octombrie 2014, 00:45

Care e povestea cu populatia?? Ca nu putem face o echipa? Vorbeste cu patronii de club care nu vor sa faca scoli de fotbal si prefera straini. Tocmai un Islanda Olanda 2-0 ar trebui sa va linisteasca sau un Polonia Germania 2-0 sau Slov-Spa 2-1...Astia ce ar trebui sa faca? sa-si spanzure antrenorii? Se mai intampla sa faci si rezultate de astea. Nu a murit nimeni nu am pierdut nici o calificare. E al doilea meci in pNm asta nu inteleg ce atata agitatie.

Patronii aia de club au "mancat" fotbalul romanesc. In goana dupa euroi pe nici unul nu il intereseaza nimic. Inclusiv Hagi este patron inainte de a fi antrenor, patriot sau mai stiu eu ce! Asta este adevarul! Ni se baga pe gat un fotbal mediocru unde daca prinzi un 2-0 cu Ajax deja esti antrenorul secolului - si ti se uita bataiile crunte mincate acasa de la formatii marunte din Europa. Cind o sa se sature taranul de fotbalul actual romanesc - si nu o sa mai cumpere abonamente sau bilete la meci - deci automat bani mai putini pentru "patroni" poate ca atunci o sa se curete si fotbalul romanesc.

lumpy666
lumpy666  •  14 Octombrie 2014, 02:59
Postat de solomon_i pe 13 Octombrie 2014, 20:17

Da o echipa de club poate sa cada din punct de vedere fizic ! Dar o nationala... in care vin jucatori pregatiti fizid de mai multi preparatori, nu cred...! Nu pot fi toti nepregatiti fizic in acelasi moment. Apoi echipa Ungariei de ce este mai experimentata...? Lui Ilie ii place sa filozofeze si de multe ori greseste.

ACEST COMENTARIU ESTE "GROSO MODO PERFECT"...!!! -Pai ce este CERT toti jucatorii echipei nationale al Romaniei EXACT in ACELASI MOMENT:"NU" pot sa aiba PROBLEME FIZICE pt ca vine de la "TERTE ECHIPE DE CLUB inclusiv din STRAINATATE" ce este cert ca PSIHIC NU DOAR CA "AM DECAZUT" dar am fost "ALL THIS WHILE PRAF SI PULBERE si am AJUNS sa "TREMURAM la BUCURESTI" sa NU cumva sa luam "O BATAIE DE LA UNGARIA"....!!!! -In rest sa vedem noi acum DECADEREA FIZICA plus ceea PSIHICA in meciul cu FINLANDA si DUPA,iar apoi PRESA o sa dea drumul la SLOGANUL:"LIVIN LA VIDA LOCA"....!!!!!!!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 01:37

”Această generaţie n-a ajuns la o maturitate sportivă, este fără rezultate în spate. În prima repriză, am dominat clar un adversar extrem de modest, foarte slab. Nu au avut nici o ocazie pînă la acea lovitură liberă şi a mai apărut acea greşeală de poziţionare a lui Chiricheş, din care Nikolic putea marca golul al doilea. Am sesizat o echipă care dacă juca trei zile contra noastră nu ne marca. Dar problemele au apărut după pauză, probleme fizice şi psihice”, a declarat Dumitrescu la DigiSport. __ perfecta sinteza. si mai este ceva. atat de slabi au fost ungurii incat portarul nostru a adormit pe parcursul meciului..))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează