FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Încă două nume mari îl contestă pe Răzvan Burleanu: "Nimeni nu are voie să facă asta! Este momentul să respectăm valorile"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 20:15

Răzvan Burleanu a intrat în conflict cu o parte din "Generaţia de Aur". Gică Hagi a fost primul care a făcut declaraţii împotriva noului preşedinte FRF, iar în această săptămînă şi Didi Prodan s-a certat cu Burleanu.

Acum a venit rîndul ca încă două nume importante să-l critice pe Răzvan Burleanu. Mircea Sandu şi Ilie Dumitrescu susţin că şeful FRF a greşit cînd l-a criticat pe Gică Hagi şi l-a numit misogin.

"Gică Hagi este cel mai mare suporter al fotbalului românesc. Nu mai vorbesc de cariera lui uriaşă ca jucător. La un astfel de om, indiferent cine este preşedintele FRF, nu poţi să te referi la Hagi aşa cum a făcut-o Răzvan Burleanu.

Niciunul nu avem voie să ne repezim aşa. Toţi greşim. Trebuie respectat părul alb, valoarea şi abia cînd m-am înfipt bine cu picioarele într-un domeniu de activitate putem să vorbim", a explicat Mircea Sandu la Digi.

Şi Ilie Dumitrescu a continuat să vorbească despre ceea ce înseamnă Gică Hagi: "Este momentul să respectăm valorile. În momentul cînd zici România te gîndeşti la Gică Hagi, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci. Nu la Ilie Dumitrescu sau la altcineva".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (70)
6.6.6
6.6.6  •  11 Aprilie 2014, 22:23

fotbalul, aceasta industrie de tip mafiot, produce valori??? ce, agramati si infatuati???

scorpi123
scorpi123  •  11 Aprilie 2014, 20:05
Postat de valu4ever pe 11 Aprilie 2014, 08:39

ce generatie de aur?!au adus vreo cupa in romania si nu stim noi?

au ajuns altii mai sus decat ei??

scorpi123
scorpi123  •  11 Aprilie 2014, 20:02
Postat de teilandezu pe 11 Aprilie 2014, 19:47

Voi nu intelege-ti ca astea toti sint gasca lui sandel care a lasat ciocul mic la inceput si i-a asmutit pe papagalii `generatiei de aur ` pe el . Vad ca acuma , a ridicat si el glasul . Hagi este vai-mama-lui . n-ai ce-i cere , Prodan , un santajist (toti antrenorii de la loturi sint niste nulitati urechiste ) iar Iliuta ( ca toti ti.ga-nii ) merge cu gasca . Numai DNA. ul si curtea de conturi face ordine , dar doar daca doreste .

cine mo rtii ma tii esti ma tu sa iti permiti sa spui despre generatia de aur ca sunt papagali? ce mo rtii ma tii realizari ai tu sa spui despre Hagi ca este vai de mama lui? Ai o chifla in stomac? Ai cu ce iti plati factura la internet? De-asta e Romania unde e...din cauza unor cio roi inapti ca tine care aruncati cu noroi in stanga si in dreapta. Vede-ti, inaptule, de treaba ta...lasa pe cei care au realizat ceva in viata sa vorbeasca despre cei care au dus steagul sus si au reprezentat Romania cu brio, peste hotare!!!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează