FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONAL ARENA

Incident de muncă la National Arena » Patru muncitori au căzut de pe schelă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Patru muncitori de pe şantierul noului stadion din Bucureşti s-au părbuşit de la 7 m: leziuni craniene, fracturi. Estimările medicale îi plasează în afara oricărui pericol.

Accident de muncă aseară pe şantierul de la Stadionul Naţional! Patru bărbaţi care lucrau la faţada tribunei oficiale au căzut de la o înălţime de circa 7 m şi au suferit multiple leziuni: fracturi de gambă şi femur, traumatisme abdominale, probleme craniene minore.

Aflaţi pe o schelă mobilă, au vrut să schimbe zona în care munceau, au evitat să coboare la sol şi, în timp ce structura metalică era mutată de alţi colegi, s-a blocat o roată şi victimele s-au prăbuşit din cauza balansului puternic!

A fost nevoie de apariţia cadrelor SMURD pentru o primă intervenţie medicală rapidă. Doi muncitori au fost transportaţi la Urgenţă, ceilalţi doi la Spitalul Pantelimon. Au intrat imediat pe investigaţii detaliate. Titel Şerban, Petre Băţoi, Ion Ene şi Cristian Călin erau aseară într-o stare medicală stabilă, conform estimărilor lui Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvînt al Spitalului de Urgenţă: "Sînt conştienţi şi unii vor trebui probabil să suporte şi operaţii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
pallmall
pallmall  •  16 Octombrie 2010, 11:28

protectia muncii sigur e facuta. dar nu e si respectat de muncitori. de ce sa se dea jos sa mute schela .. e greu.. tipic romanesc . acum din cauza lenei lor .. si ei si altii responsabili de protectia muncii sunt trasi la raspundere din cauza unor idioti

titiduru22
titiduru22  •  16 Octombrie 2010, 02:58

Tipic romanesc,le-a fost lene sa coboare sa mute schela. De aia nu va iese nimic,faceti totul la intamplare !!!

putregaiu
putregaiu  •  16 Octombrie 2010, 02:20

4 oligofreni care n-au facut protectia muncii si f probabil nici nu erau autorizati sa monteze astfel de schele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează