FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Incidente grave în tribune, Răzvan Burleanu surprinde: "Măsurile de securitate şi-au atins scopul" » Victor Piţurcă a chemat un alt fotbalist în locul lui Dorin Goian

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 22:51

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, speră ca România să scape fără suspendare după incidentele de la meciul cu Ungaria, terminat la egalitate 1-1. 

UPDATE / Selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat de urgenţă pe Bogdan Mitrea de la Viitorul în locul lui Dorin Goian, care a ieşit accidentat în minutul 5 al partidei cu Ungaria. Cel mai probabil acesta va fi rezervă în următorul meci pe care naţionala României îl va avea în faţa Finlandei.
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Nu este o remiză tristă. Pînă la urmă e un punct cîştigat. Trebuie însă să luăm toate cele 3 puncte în Finlanda. E dificil să spunem unde am greşit. Ne-am dorit victoria, dar nu a fost posibil din păcate.

În momentul de faţă băieţii sînt mult mai determinaţi. Ceea ce îmi doresc acum e să avem posibilitatea să jucăm tot cu tribunele pline. Sper să nu primim o sancţiune.

Măsurile de securitate şi-au atins scopul, oamenii şi-au făcut treaba. Sper să nu fim suspendaţi, totuşi, ăsta e gîndul cu care plec de la stadion azi. Poate va fi vorba doar de o sancţiunea financiară.

Goian e într-o situaţie îngrijorătoare, s-ar putea să fie vorba despre o ruptură musculară. El se adaugă deja la absenţele mari pe care le avem, este vorba despre Tamaş şi Marica", a spus Răzvan Burleanu la DigiSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (39)
socat
socat  •  12 Octombrie 2014, 11:30

cate minte ,cate studii academice trebuie sa ai ca frf sa distribuie si la pret cica jumatate bilete celor mai nebuni suporteri mai ales cei dinamovisti! CE a castigat si ce vor pierde acum la incasari si amenzi ? cine este vinovat de la frf trebuie sa place! degeaba afara totul era perfect daca nu au reusit sa evacueze galeria decat tarziu cand raul fusese facut! Daca nu se va aplica legea daca nu se va copia dupa modelul englez impotriva huliganilor dupa masacrul de pe stadionul Heysel nu se va rezolva niciodata nimic!

doct
doct  •  12 Octombrie 2014, 09:23

Si ce trebuiau sa faca baietii cu caschete negre si baietii imbracati in albastru,cand se aruncau cu petarde,fumigene si torte din toate partile de la peluza ?Hai ca ai nostrii au fost cuminti si b.OZGORETII au fost cei mai rai.Avem cei mai "tari" "ultrasi" din europa,se bat intre ei la meciurile nationalei de cate ori se prind,parol bre ca-i bine.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  12 Octombrie 2014, 09:02
Postat de ricco pe 12 Octombrie 2014, 02:11

La noi insa, HULIGANII DIN GARDA STADIONULUI ATACA OAMENI CIVILIZATI, BATRIN, FEMEI SI COPII fara nici o discriminare!!!... NE-AM FACUT DE RIS IN TOATA EUROPA... TOTI NE CONSIDERA NISTE ANIMALE iar romanii NU AR TEBUI SA SE MAI DUCA PE STADION LA MECIURILE ECHIPEI NATIONALE !!!... SA LASAM DOAR HULIGANII DIN GARZILE STADIONULUI SA VADA MECIUL.. REPET, NE-AM FACUT DE RIS IN TOATA EUROPA... IN TOT CAZUL, NU MA ASTEPTAM CA BURLEANU SA SPUNA CA HULIGANII DIN GARZI SI-AU FACUT DATORIA... E URIT SI DEGRADANT DIN PARTEA LUI....

Pai daca nu gaza/lovea pe toata lumea, spuneau astia ca sunt rasisti..cum sa-i bati doar pe aia care au facut probleme? Gaz pentru toata lumea :|

Vezi toate comentariile (39)
Comentează