FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, MARŢI, ORA 20:30, PRO TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Internaţionalii danezi de la Aalborg şi-au amintit de coşmarul Steaua înainte de meciul cu România

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 21:29

România va juca un amical cu Danemarca marţi, iar din lotul convocat de Morten Olsen fac parte şi foşti adversari ai Stelei din grupele Europa League.
Danezii de la Aalborg au pierdut cu 0-6 la Bucureşti şi nu au uitat de Steaua, înainte duelului cu România.

Nicolaj Thomsen a prefaţat cea de-a doua confruntare cu roş-albaştrii din grupe. ”Cred că de data aceasta va fi diferit pentru că vom fi acasă. Am câştigat ultimele meciuri acasă şi cred că va fi dificil pentru Steaua la Aalborg”, a declarat danezul pentru Dolce Sport.

Rasmus Wurtz s-a declarat impresionat de Lucian Sînmărtean. ”Îmi amintesc de el, un jucător bun, un jucător tehnic, puţin în vârstă, la fel ca şi mine, dar evident că au nişte jucători buni şi el este unul dintre ei”, a povestit mijlocaşul.

În lotul danezilor se află şi William Kvist, fost coleg cu Maxim la Stuttgart, dar şi fost adversar al Stelei în Europa. ”Ultima oară cînd am fost la Bucureşti a fost 5-1 pentru Stuttgart, aşa vrem să fie din nou. Nu am vorbit încă cu Alex Maxim, dar sunt sigur că o voi face. Este prietenul meu de la VFB. Cred că vom face şi schimb de tricouri după meci, este mai mic de întălţime decît mine, mult mai mic, dar tot o să schimb”, a spus mijlocaşul de la Wigan.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează