FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 21:45, GSP.RO, TVR1

Interzis pentru Naşu' » Ordin de la şefii FRF: Mircea Sandu n-are voie să intre la Mogoşoaia

Iordănescu şi
Iordănescu şi "Naşu'" nu se vor mai întîlni la Mogoşoaia înaintea meciurilor "naţionalei"

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2015 00:00

Fostul preşedinte obişnuia să mai meargă la sala de forţă aflată la hotelul reprezentativei. Prezenţa lui Sandu la antrenamentul de vineri al lotului a iritat cuplul Burleanu - Chivorchian.

Tensiunile FRF - Mircea Sandu continuă să se menţină în subteran, chiar dacă s-a scurs mai bine de un an de la debarcarea fostului preşedinte.

Ultimul episod îşi are rădăcinile la Mogoşoaia, unde federaţia ar fi trasat interdicţie expresă de intrare "Naşului" pe durata cantonamentelor echipei naţionale!

Sandu obişnuia să mai meargă la sala de forţă a bazei sportive, dar vineri s-au învolburat apele. Povesteşte "Naşu'": "Eram în tribună, mă uitam la antrenamentul reprezentativei, unde mai erau Burleanu şi Chivorchian. Am înţeles apoi că secretarul general a dat un telefon la societatea de pază pentru a le solicita să nu mai intre Sandu.

Nici o problemă, respect decizia de dragul echipei naţionale, să nu se spună apoi că a venit Sandu ca să vîndă secrete nord-irlandezilor! Dacă hotărîrea îi aparţine lui Iordănescu, e OK, dar dacă a venit de la altcineva, e comic.

Mie mi-a expirat abonamentul la sală, n-am apucat să-l prelungesc, dar în mod normal nu poţi opri un om să foloseasacă nişte facilităţi pentru care plăteşte. Asta se poate reclama la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor!".

"Nu e regulă strictă pentru Mircea Sandu, ci una generală în timpul cantonamentelor echipei naţionale"
Gabriel Berceanu, Director de Comunicare FRF

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovialex23
ovialex23  •  11 Iunie 2015, 16:49

"...Mie mi-a expirat abonamentul la sală, n-am apucat să-l prelungesc, dar în mod normal nu poţi opri un om să foloseasacă nişte facilităţi pentru care plăteşte..." N-am inteles, mergea pe gratis la sala si acum se oftica ca nu mai are acces la gratuitate sau sala de forta a FRF e cu acces public cu plata zilnica? Ce, nu mai are bani de mincare ? Sarmanul !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Iunie 2015, 09:31

...o rusine ...il tratati pe Nasu ...ca pe Decebal radulescu ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează