FOTBAL  »  NATIONALA  »  UEFA

Întîlnire de gradul 0 la UEFA » Răzvan Burleanu faţă în faţă cu Michel Platini

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 19:17

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF, a fost astăzi la sediul UEFA, unde a participat la o discuţie cu Michel Platini, şeful forului european.

"Este un moment foarte important pentru FRF, pentru că vreau să implementez un nou mod de a gîndi şi de a dezvolta fotbalul din România, aplicînd modelul UEFA. Cred cu tărie cu UEFA este un model de succes în sport, o adevărată inspiraţie şi un punct de referinţă pentru organizarea sportului la nivel european şi internaţional", a spus Răzvan Burleanu pentru site-ul UEFA.

Visul lui Burleanu: "România în Top 10"
La întîlnire au participat mai mulţi reprezentanţi ai federaţiilor de fotbal din Europa, una dintre temele şedinţei fiind suportul acordat României prin proiectul HatTrick.

"Este un proiect extrem de important pentru că ne ajută să investim în generaţiile viitoare. România trebuie să investească în infrastructură şi în tineri. Îmi doresc, şi nu e doar un vis, ca România să ajungă în 8 ani între primele 10 naţionale din lume. E dificil, dar trebuie să avem ambiţie", a adăugat Răzvan Burleanu.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
sakamoto
sakamoto  •  02 Aprilie 2014, 21:15

Nasu i-a spus-la telefon- lui Blatini: bai mishele vezi ca baiatu e bun, e de-al nostru. Cu asta se poate coopera, merge inainte, pe calea batuta de mine. De fapt bai mishele, tot eu conduc totul, ca si pina atunci, cind m-au facut presedinte de oroare la FRF!Ura si la gara!

bunicu
bunicu  •  02 Aprilie 2014, 21:02

Nu va place Burleanu care vrea sa faca ceva din fotbalul rominesc sau vreti la federatie un puşcariaş_Un mafiot legat de gît de neamurile lui Becali si Hagi.

the_champions
the_champions  •  02 Aprilie 2014, 20:30

Ala din dreapta e Misel Platini ? Bai da-o dreaq !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează