FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Gică Popescu nu candidează! Cum comentezi?

gheorghe popescu
gheorghe popescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2010 00:00

Ora 13:40. Sala s-a eliberat. La fel şi drumul lui Mircea Sandu spre un nou mandat la şefia FRF. Constantin Iacov rămîne principalul adversar. Se poate opune el?

Ora 13:35. Conferinţa de presă s-a încheiat, Gică Popescu s-a ridicat şi a părăsit sala.

Ora 13:25. Gică Popescu: *Eu vreau să cîştig pe proiecte, pe programe, nu pe negocieri subterane!*.

Ora 13:22. *Baciul* coboară uşor tonul vocii: *Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, celor care m-au votat pe site-uri*. Apoi devine categoric:*Dar nu pot candida! Nu aşa! Nu fără proiecte!*.

Ora 13:18. Chipul i se luminează: *Mă voi dedica Academiei, Gică Hagi mi-a ridicat mingea la fileu cu Academia lui. Îmi place această competiţie între mine şi el*.

Ora 13:12. Popescu a continuat: *Nu există un alt motiv pentru care am ales să nu candidez. Nu am nici un ban de plătit la Fisc, *Dosarul transferurilor* nu are nici o legătură, justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba! Iar legat de echipa pe care mi-aş fi ales-o, m-ar fi susţinut. Acest grup important al Generaţiei de aur se va menţine*.

Ora 13:10. Popescu insistă, uşor revoltat: *Repet, este un protest pentru tot ce se întîmplă în conducerea Federaţiei Române de Fotbal!*.

Ora 13:07. *Baciul* mărturiseşte:*Am dorit să candidez, ca dovadă vă prezint programul pe care îl pregătisem împreună cu echipa mea. Motivele devansării nu sînt acceptabile*.

Ora 13:04. Resemnat, Gică Popescu atacă: "Nu e admisibil să devansezi alegerile. Nu aş avea timpul necesar pentru o campanie prolifică*.

Ora 13:02. Popescu nu candidează! *Vă anunţ protestul meu prin neprezentarea mea la alegerile de pe 25 ianuarie*

Ora 13:00. Gică Popescu intră în sală. Stafful său promitea că la 13:02 toată lumea va cunoaşte decizia fostului internaţional.

Ora 12:58. Toată lumea este pregătită. Lipseşte doar personajul principal. Ziariştii au luat loc pe scaune. Zece camere de filmat sînt pregătite să-l intercepteze pe Gică Popescu îndată ce acesta intră pe uşă.

Ora 12:55. Decizia *Baciului* rămîne la fel ca pînă acum, un secret. Deşi toate indiciile duc spre o singură concluzie, că nu va candida.

Ora 12:50. A mai rămas doar un sfert de oră pînă la anunţul oficial. Pe lîngă întrevederea cu Hagi şi Becali, Gică Popescu a purtat înainte de conferinţă şi o discuţiei cu echipa sa condusă de Mihai Neguţ.

Ora 12:40. Aproape 30 de ziarişti sînt prezenţi în sală. Şase cameramani şi trei fotoreporteri îşi reglează aparatele cu douzeci de minute înainte de startul conferinţei. Încă nu şi-a făcut apariţia nici un membru al echipei lui Gică Popescu. 

Ora 12:30. Jurnaliştii încep să sosească. Faţă de conferinţa din 2005, cînd Gică Popescu îşi anunţa candidatura cu panouri, materiale promoţionale, pregătirea este acum una sărăcăcioasă. Toate camerele sînt îndreptate doar spre o măsuţă şi un scaun. Deloc un cadru propice pentru o lansare de campanie.

Întîlnire decisivă cu Hagi şi Becali

Gică Popescu va lua decizia finală cu cîteva ore înaintea conferinţei de presă de astăzi. Potrivit unor surse credibile, Gică Popescu ar mai avea azi dimineaţă o întrevedere decisivă cu Gică Hagi, pe care l-ar dori în echipa lui ca director tehnic al tuturor loturilor naţionale, şi cu influentul impresar Ioan Becali.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (35)
 •  08 Ianuarie 2010, 16:30

E las. Ar fi trebuit sa candideze oricum si sa arate ce lucruei rele sunt in fotbalul romanesc si sa-si prezinte proiectele, indiferent daca e sigur ca pierde. Ne spune de ce echipa ar fi facut el cu Hagi si ce proiecte au ratat. CANDIDEAZA SI ARATA CE PROIECTE AI, SA VADA LUMEA, CHIAR DACA PIERZI.

 •  08 Ianuarie 2010, 09:05

M.Sandu ne ofera algocalmine..sa nu ne doara capul..cancerul..are nevoie de altceva.Sunt de acord cu G Popescu..nu el schimba fotbalul romanesc..ci ceilalti,toti ceilalti..presedinti de cluburi..etc..de acolo incepe cancerul..daca ar candida..ar fi pacat.

 •  08 Ianuarie 2010, 04:30

Ba oltene, s-au dus vremurile voastre cand voi oltenasii a-ti dictat in tarisoara asta ca erati cumatrii, frati, nepoti, linggai de-ai lui ceasca si odraslele lui bettive (nicusor, zoitica, valerica) si pupati labuta lor si gata oltenia era ssefa, adioo oltenia si nu am cuvinte (azi oltenia este tarimul interlopilor, ttiganilor, camatarilor) si tu ieri-alaltaieri erai implicat in trasferuri ilegale de fotbalisti cu deturnari de fonduri, cred ca te au astia la labuta de la dna si ti-au fluturat p

Vezi toate comentariile (35)
Comentează