FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE, MARȚI, 21:00, PROTV, GSP.RO

Întrebarea care l-a scos din minți pe Daum » Neamțul a izbucnit: "Așa îți arăți adevărata față! Sunt mai român ca tine!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 19:34

La conferința de presă de azi, Christoph Daum s-a ridicat de pe scaun imediat după ce a răspuns la ultima întrebare și a ieșit din sala de conferințe, fără să mai aștepte ca ofițerul de presă să traducă răspunsul.

Întrebarea care l-a scos din minți, pusă de un jurnalist din sală, a fost: "Luați în calcul după meciul cu Chile o reziliere amiabilă, dacă vi se va propune?". Răspunsul lui Daum a venit imediat:

"Nu e pe masă așa ceva! Nu știu ce vreți să spuneți. Mereu e la fel! Aud acum că ar trebui să renunț și nu știu ce. Spuneți-mi un motiv, având în vedere ce am construit, cum am muncit, ce plănuim, ca să renunț. Doar rezultatele? Doar astea sunt pe masă? De exemplu, eu dacă sunt convins de tine , ca jurnalist, nu te voi da niciodată afară.

Dacă ai timp și ești deschis, stau cu tine și vorbim o oră, două, trei, despre fotbal. Dar dacă vorbesc cu tine, tu nu iei nici 1% din ce zic eu, tu faci invers și creezi numai minciuni. Chiar dacă îți spun toate datele, faptele, tu nu ești interesat. Nu scrii niciodată despre faptul că Răzvan Burleanu a luat echipa de la minus 12 milioane de euro și a adus-o pe zero. Niciodată nu scrii așa ceva, nu te interesează. Îți spun să vorbești despre reușitele acestea. Dar tu întrebi doar despre demisie, reziliere, contract, clauze. Minciuni, e o nebunie! Nimic nu e adevărat.

Așa îți arăți adevărata față. Uneori nici nu ești român pentru mine, uneori sunt mai român ca tine, așa simt. E opinia mea! Sunt mai român ca tine, mai identificat cu oamenii și cu țara asta decât tine! Tu ești doar pus pe distrugere, nu ajuți cu nimic, doar distrugi!".

România - Chile este mâine, de la 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Meciurile următoare: 
1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
1058749664169777
Budica Vasilica  •  13 Iunie 2017, 12:57

Din pacate si domnul Daum sau DOWN nu are calitatea nemteasca in meseria de antrenor. Pai ce faci joci cu 5 inchizatori pui echipa cu autobaza in poarta in speranta ca ce se duc polonezii singuri sa-si dea autogol ? Ai ales pana ai cules toate rasuflaturile din camipionate obscure de prin emiratele arabe unite si restu si ii pui in teren dupa care zici: N-am jucat asta e calitatea ! Mare dreptate asta e calitatea pe care tu *** ai ales-o. *** Daca erai barbat plecai singur fara sa mai fie nevoie s-o strigam noi. Diseara ai corul madrigal sa-ti multumeasca. Tin-te bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  13 Iunie 2017, 12:36
Postat de tonyys pe 13 Iunie 2017, 08:58

Cel mai slab selectioner din istoria nationalei e si nesimtit, inganfat si arogant......exact ca si germanul de la conducerea tarii.

Ai dreptate si-mi aduci aminte de un banc de pe vremea lu Ceasca: ce-i zice un roman istet uni sas proust? Raspunsul: "Salutari din Miunhen". Ai inteles dece ai dreptate?

mioriticul
mioriticul  •  13 Iunie 2017, 11:48
Postat de valentinn10 pe 13 Iunie 2017, 04:58

De aceea esti prost si *** , baga- te sub pat ca vorbeste altul pentru tine , fraiere , eu tin cu Gigi pentru ca tin cu adevarata STEAUA dar nu voi fi pres niciodata asa cu m esti tu , frustrat ***...

Noi, slujitorii lui Jiji nu ne bagam sub pat ptr. ca n-avem. Dar ii multumim ptr. paiele pe care dormim si ptr. troaca din care mincam.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează